Κορυφή

 ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ#KIWI IN SWEET FEAST#ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΔΩΝ !
28 Αυγούστου 2024

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ#KIWI IN SWEET FEAST#ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΔΩΝ !

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

https://www.facebook.com/profile.php?id=100013362316519&locale=el_GR

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ ΣΕ ΓΛΥΚΙΑ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ

ΥΛΙΚΑ
Τρία πακέτα digestive τριμμένα
250 γρ ανάμεικτο βούτυρο και μαργαρίνη
5-6 κουταλιές μαρμελάδα ακτινίδιο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΔΩΝ
500 γρ κρέμα τυρί
1 βανίλια
1 μεγάλη κρέμα γάλακτος χτυπημένη στο μίξερ για να γίνει σαντιγύ
Γλυκό του κουταλιού ακτινίδιο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΔΩΝ
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη
Ξύσμα από ένα lime για την κρέμα
1 ματσάκι φύλλα μέντας

KIWI IN SWEET FEAST

Ingredients
Three packets of grated digestives
250 gr mixed butter and margarine
5-6 heavy spoons of kiwifruit jam ERGASTIRIO OF PIERIDES
500 gr of cream cheese
1 vanilla
1 large cream whipped in a mixer to make whipped cream
Dessert of the spoon kiwi ERGASTIRIO OF PIERIDES
4 tablespoons of powdered sugar
Zest from a lime for the cream
1 bunch of mint leaves

… συνταγή με την υπογραφή της Executive chef Ισιδώρας Τραχιλίδου
… recipe inspiration by the Executive chef Isidora Trahilidou

Copyright 2024
Law material of Sigma Media Group
By the signature of Action In Greece
Post production Sigma Productions
All rights reserved globally Sigma Media Group

 

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γιώργο Κουκουλιάτα , εξέχουσα προσωπικότητα του χωριού Ρητίνη , για την πολύτιμη στήριξη του .

* ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους , Κατερίνης και Πλαταμώνα για την πολύτιμη στήριξη τους .

* ευχαριστούμε θερμά το ΧΑΟΣ ΠΙΕΡΙΩΝ – Εθελοντική Ομάδα Ρητίνης για την πολύτιμη στήριξη τους .

* ευχαριστούμε θερμά τον Ιερέα της Ρητίνης π. Βασίλειο Τζιόλη για την πολύτιμη στήριξη του .

* ευχαριστούμε θερμά το Αναψυκτήριο ΠαλιοΠαναγιά και τους αδελφούς Διαμαντή για την πολύτιμη στήριξη τους .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .
* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.

* we sincerely thank Mr. Giorgos Koukouliatas, prominent personality of the village of Ritini, for his valuable support.

* we sincerely thank the Holy Metropolis of Kitros, Katerini and Platamonas for their valuable support.

* we sincerely thank CHAOS PIERION – The Volunteer Group of Ritini , for their valuable support.

* we sincerely thank the Priest of Retina, Fr. Vasilios Tziolis, for his valuable support.

* we sincerely thank the PalioPanagias΄ Refectory and the Diamantis΄ brothers for their valuable support.

 

BACKSTAGE TO REMEMBER

Η συνταγή φιλοξενήθηκε σ΄ένα πανέμορφο χωριό με την ονομασία Ρητίνη με την πολύτιμη συμβολή του εξαιρετικού δημοσιογράφου και ιδιοκτήτη του dialogos.gr κύριου Γιώργου Κουκουλιάτα και της εξαιρετικής Γεωργίας Κουτλουμπάση που με τις γνώσεις της – δημιουργεί εξαιρετικά εδέσματα στο ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΔΩΝ .

Τα γυρίσματα δυσκόλεψε πολύ η πολύωρη ψιχάλα που προσέδωσε μια ιδιαιτερότητα ομορφιάς στον ήδη υπέροχο φυσικό χώρο αλλά ήταν ένας δύσκολος παράγοντας επί των γυρισμάτων .

Η Ρητίνη, έδρα και μοναδικός οικισμός της Τοπικής Κοινότητας Ρητίνης του διευρυμένου Δήμου Κατερίνης, είναι ένα χωριό του Νομού Πιερίας. Η απόστασή της από την Κατερίνη είναι 23 χιλιόμετρα.

The recipe was hosted in a beautiful village called Ritini with the valuable contribution of the excellent journalist and owner of dialogos.gr, Mr. Giorgos Koukouliatas and the superb – Georgia Koutloubasis, who creates excellent dishes with her traditional knowledge at ERGASTIRI OF PIERIDON .

The filming was made very difficult by the long hours of crumbly rain that gave a special beauty to the already wonderful natural area but it was a difficult factor during the filming.

Ritini, seat and unique settlement of the Local Community of Ritini of the enlarged Municipality of Katerini, is a village in the Prefecture of Pieria. Its distance from Katerini is 23 kilometers.

Την κυρία Ισιδώρα Τραχιλίδου επιμελείται στο ντύσιμο η εταιρεία elenastore.gr με έδρα την Κατερίνη .

Mrs Isidora Trahilidou is dressed by the elenastore.gr company based in Katerini.

#Global_Gastronomic_Destination_by_Action_In_Greece_County_of_Pieria

Prev Post

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Apostolos Kourtis#Kourtis Winery#Κτήμα…

Next Post

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Georgia Koutloumbasi#ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ…

post-bars

Σχετικά άρθρα