Κορυφή

 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΧΟΠΟΥΛΟΥ#KOUKOS INN#ΠΟΙΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ! ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …
23 Αυγούστου 2024

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΧΟΠΟΥΛΟΥ#KOUKOS INN#ΠΟΙΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ! ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ …

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΧΟΠΟΥΛΟΥ :   ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ 

Όταν οι 12 Θεοί του Ολύμπου , ήθελαν να ρεμβάσουν και μοίραζαν απλόχερα όλη τη θετική τους ενέργεια …

ΔΙΑΜΟΝΗ 
Σ΄ένα ειδυλλιακό περιβάλλον , διανύοντας  ένα καταπράσινο τοπίο και φτάνοντας σ΄ένα ιδανικό σημείο ακριβώς απέναντι απ΄τον Όλυμπο – σε μια θέα που σου κόβει την ανάσα – εκεί πριν από αρκετά  χρόνια ο Δαμιανός Παχόπουλος αποφάσισε να “δημιουργήσει” .
Σε απόσταση μόνο μιας ώρας απ΄τον Διεθνή κρατικό αερολιμένα της  Θεσσαλονίκης “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” , θα ζήσετε τη μοναδική εμπειρία που ονομάζεται KOUKOS INN .
‘Ενας άρτια δομημένος και πολυβραβευμένος πολυχώρος αναδεικνύεται επιβλητικά!
Μέσα απ΄τα πέτρινα οικήματα , την εμβληματική πισίνα-υδρομασάζ , τις τεράστιες εκτάσεις καταπράσινου και περιποιημένου γκαζόν , των ολάνθιστων  κήπων και τη γενική εναρμονισμένη αισθητική με τον περιβάλλοντα χώρο – απολαμβάνεις την τέλεια διαμονή , την
ιδανική εκδρομή και κατ΄επέκταση την απόλυτη διαφυγή απ΄την δύσκολη πραγματικότητα .
Τα πέντα ιδιαίτερα οικήματα  είναι φτιαγμένα με αγάπη και μοιράζουν απλόχερα την εξαιρετική τους θωριά.
Διαθέτουν μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα υψηλής αισθητικής με προδιαγραφές για την ψυχική και σωματική ξεκούραση των επισκεπτών , καθώς
κι ένα ευρύχωρο σαλόνι με όλη την άνεση και την πολυτέλεια μιας ιδανικής και θεαματικής οπτικής επαφής  με το Θεικό βουνό του Ολύμπου , μέσα από τζαμαρίες με τζάμια ανθεκτικής αντοχής και προστασίας . 
Το άνετο μπάνιο με το άφθονο ζεστό νερό και τις μαρμάρινες λεπτομέρειες , τα παραδοσιακά έπιπλα , το ενεργειακό τζάκι , η κατάλληλη γενική θέρμανση τον χειμώνα και η πρότυπη δροσιά το καλοκαίρι   καθώς κι η ιδιωτική ολόδικη σας αυλή με τα έπιπλα κήπου, όπου ατενίζεις τον Όλυμπο – είναι σημαντικά στοιχεία της αρχιτεκτονικής των οικημάτων και της διάθεσης της οικογένειας Παχόπουλου , να προσφέρουν την τέλεια φιλοξενία . 
Το απόλυτα ταιριαστό  με την ισορροπία  περιβάλλον  – ήσυχο και μελωδικό – με τις  βραβευμένες βιοκλιματικές κατοικίες , θα σας μεταφέρει στην ιδανική διάθεση ξεκούρασης . 
ΦΑΓΗΤΟ
Το πανοραμικό εστιατόριο με την αξεπέραστη Ελληνική γεύση  βασίζεται στα προιόντα που καλλιεργούνται  στο κτήμα  και μεταποιούνται παραδοσιακά στο μικρό χωριό του ΚΟΥΚΟΥ . 
Ο chef κι η ομάδα του , επιμελούνται το πρότυπο Ελληνικό παραδοσιακό πρωινό με μπόλικη ντόπια νότα γευσιγνωσίας  . Μαρμελάδες, μέλι, φρέσκο βούτυρο , ελιές, ζυμωτό ψωμί ΖΕΑΣ  παραγωγής μας, 
αυγά απ΄τις κότες του αγροκτήματος , παραδοσιακές πίτες , φρεσκοστυμμένοι χυμοί , λουκουμάδες , τάρτες , κρέπες , σπιτικό κέικ , δημητριακά ,  φρέσκο γάλα και φυσικά αυθεντικός καφές κάθε είδους . 
Συνυπάρχουν δεκατιανές κι απογευματινές επιλογές για ένα γρήγορο αλλά καθόλου πρόχειρο φαγητό .
Φυσικά η γευστική εμπειρία στο KOUKOS INN , ολοκληρώνεται με εύγευστα , λαχταριστά , ολόφρεσκα γεύματα και δείπνα , που θα λατρέψει ο ουρανίσκος σας και θα απογειώσουν τις  επισκέψεις σας στον χώρο .
Επιλέξτε τις σαλάτες μας και απολαύστε λαχανικά που καλλιεργούνται στο κτήμα κι είναι αναλόγως εποχής . 
Ο ξυλόφουρνος αποτελεί το μεγάλο γευστικό μυστικό της κουζίνας και την κάνει να ξεχωρίζει . 
Δυναμικά δίνουν το παρόν τους τα γλυκίσματα , που στηρίζονται πάνω στις ιδιαίτερες προτάσεις του chef για να κορυφωθεί η καλή διάθεση των φιλοξενούμενων .  
Το εστιατόριο έχει βραβευτεί με τα πέντε αστέρια απ΄το ACTION IN GREECE , μέσα απ΄το ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ,   επί του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
ΠΙΣΙΝΑ
Σε μια μεγάλη πισίνα – υδρομασάζ μπορούν να απολαύσουν οι ενήλικες το μπάνιο τους και τη χαλάρωση τους . Για τα παιδάκια υπάρχει ειδική πισίνα για να παίξουν με ασφάλεια στο νερό . Η πισίνα  διατηρεί όλους τους
κανόνες καθαρισμού και συντήρησης  κι ανανεώνεται σε καθημερινή βάση με τα ανάλογα φίλτρα , τηρώντας τις πρότυπες προυποθέσεις που εναρμονίζονται με τη σωματική υγιεινή . Στην πισίνα μπορείς να απολαύσεις το πλωτό πρωινό σου
στα πλαίσια της ανανέωσης και της διαφορετικότητας των προτάσεων του πολυχώρου μας  .
Το πλωτό πρωινό είναι το τυπικό πρωινό που συμπεριλαμβάνεται στην υπηρεσία δωματίου ενός ξενοδοχείου  , με τη διαφορά όμως ότι δεν σερβίρεται στο κρεβάτι, το εστιατόριο ή τον κήπο, αλλά σε πισίνα. 
Τοποθετείται σε μεγάλους δίσκους ή καλάθια  και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές .
ΠΡΟΤΥΠΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ
Το αγρόκτημα  είναι επισκέψιμο κι αποτελεί ένα μοναδικό σημείο αναφοράς για διακοπές ολιγοήμερες , πολυήμερες και ημερήσεις . Σε 150 στρέμματα , επιτελούνται  αγροτουριστικές δραστηριότητες, ψάρεμα στην υπέροχη  λίμνη του κτήματος , περιπατικες διαδρομές μέσα στη φύση και επίσκεψη στα οικόσιτα ζωάκια του αγροκτήματος.  Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης σας στον χώρο μας θα ζήσετε μοναδικές εμπειρίες όπως σεμινάρια μαγειρικής, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής – χρησιμοποιώντας τα προϊόντα που καλλιεργούνται στο αγρόκτημα.
Στο χώρο  λειτουργεί δανειστική βιβλιοθήκη και  προσφέρονται  εκπαιδευτικά σεμινάρια  με πολλαπλά ενδιαφέροντα – που υποστηρίζονται από παράλληλες δράσεις  . 
Στα πλαίσια μιας  πλούσιας ψυχαγωγίας , διοργανώνονται βραδιές με γεύσεις και μουσική απ΄ όλο τον κόσμο. 
Διοργανώνουμε special events όπως προτάσεις γάμου, αρραβώνες, γάμους και βαπτίσεις χωρίς να υπάρχει το πιο σημαντικό  πρόβλημα – αυτό της ηχορύπανσης. Χορέψτε ελεύθερα μέχρι πρωίας !!!!!  
Παρακολουθήστε live cooking , χαλαρώστε με yoga και κλείστε τα δικά σας προγράμματα γυμναστικής, υδρογυμναστικής και χορού στους ευέλικτους χώρους μας. 
Κι αν επιθυμείτε τη δική σας φροντίδα , μέσα από υπηρεσίες μασάζ , σ΄εμάς θα βρείτε τους έμπειρους συνεργάτες που θα σας κάνουν να αναζωογονηθείτε και να ξανανιώσετε .
ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ
Το Koukos Inn βρίσκεται μόλις  17 χιλιόμετρα  απ΄ την μεγάλη ψυχαγωγική , πόλη Κατερίνη και 13 χιλιόμετρα  απ΄την  αμμόλουστη , πεντακάθαρη παραλία του χωριού Κορινού  –  διασχίζοντας έναν πολύ εύκολο δρόμο με αξεπέραστη θέα .
Για τους λάτρες των αρχαιολογικών χώρων , προτείνεται ο  αρχαιολογικός χώρος της Βεργίνας και το Μουσείο των Βασιλικών Τάφων, σε απόσταση 35 χιλιομέτρων  καθώς  κι  ο αρχαιολογικός χώρος του Δίου –  που βρίσκεται σε απόσταση 30 χιλιομέτρων
απ΄το Koukos Inn .
Κι όσον αφορά , τους λάτρες του χιονιού , το χιονοδρομικό κέντρο του Ελατοχωρίου βρίσκεται μόλις 57 χιλιόμετρα  κοντά . 
Για τους λάτρες της φύσης και της περιπέτειας , υπάρχουν τριγύρω πάρα πολλά περιπατικά μονοπάτια .
Αξιοσημείωτο είναι να επισκεφθείτε το φαράγγι του Ενιπέα.
Η εξερεύνηση  του Ολύμπου , τόσο στις  εύκολες όσο και στις απαιτητικές διαδρομές του  είναι πάντα το σημείο ΣΤΑΘΜΟΣ για όλο τον Νομό Πιεριάς .

KOUKOS INN – ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΠΑΝΔΟΧΕΙΟ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΠΑΝΔΟΧΕΙΟΥ
ΧΩΡΙΟ ΚΟΥΚΟΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΟΡΙΝΟΣ
ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30  2351083200
+30  694 718 5166
ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ fb

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΧΟΠΟΥΛΟΥ

Ο ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΑ

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠ΄ΤΟ ACTION IN GREECE ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΕΣ ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

Η ΠΡΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΠΙΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΠΡΩΤΕΣ ΥΛΕΣ  ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ  ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ KOUKOS INN

ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΗΣ EXECUTIVE CHEF ΙΣΙΔΩΡΑΣ ΤΡΑΧΙΛΙΔΟΥ ΜΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥ  ΚΤΗΜΑΤΟΣ  KOUKOS INN

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΡΩΙΝΟ

Prev Post

The Anthology of Greek Gastronomy#Πικάντικα μάγουλα μοσχαρίσια του Κούκου#Koukos΄spicy veal…

Next Post

KOUKOS INN#ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΧΟΠΟΥΛΟΥ#ΠΟΙΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ…

post-bars

Σχετικά άρθρα