Κορυφή

 The Anthology of Greek Gastronomy#ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΜΕ ΡΑΚΟΜΕΛΟ#BLACK PORK IN THE PAN WITH RAKOMELO#ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΡΥΣΣΑΣ !
20 Αυγούστου 2024

The Anthology of Greek Gastronomy#ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΜΕ ΡΑΚΟΜΕΛΟ#BLACK PORK IN THE PAN WITH RAKOMELO#ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΡΥΣΣΑΣ !

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

 

https://www.vrissas.gr/

 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

 

ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΜΕ ΡΑΚΟΜΕΛΟ

Υλικά

1 κιλό μαύρου χοίρου μαριναρισμένο σε ελαιόλαδο , αλάτι ,πιπέρι ,θυμάρι και σκόρδο
2 κουταλιές της σούπας θυμαρίσιο μέλι
1 ξερό κρεμμύδι
1 μεγάλη σκελίδα σκόρδο
½ ποτηράκι λευκό ξύδι βαλσάμικο
½ ποτηράκι ελαιόλαδο
1 ποτηράκι ρακόμελο ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΒΡΥΣΣΑΣ
Χυμός από μισό λεμόνι
Ξύσμα από μισό λεμόνι και μισό πορτοκάλι
Χυμός από ένα πορτοκάλι
Φασκόμηλο
Αλάτι
Πιπέρι

BLACK PORK IN THE PAN WITH RAKOMELO

Ingredients

1 kilo of black pork marinated in olive oil, salt, pepper, thyme and garlic
2 tablespoons of thyme honey
1 dry onion
1 large clove of garlic
½ small glass of white balsamic vinegar
½ small glass of olive oil
1 small glass of rakomelo QUALITY SPIRITS VRYSSAS
Juice of half a lemon
Zest of half a lemon and half an orange
Juice from an orange
Sage
Salt
Pepper

… συνταγή με την υπογραφή του Chef και Μέλους του CHEF΄S CLUB Διονύση Κανούλα
… recipe inspiration by the Chef and Member of CHEF΄S CLUB Dionysis Kanoulas

 

Copyright 2024
Law material of Sigma Media Group

By the signature of Action In Greece

Post production Sigma Productions

All rights reserved globally Sigma Media Group

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΡΙΟΝΙΑ για τη βοήθεια τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .

* we sincerely thank PRIONIA SHELTER for their help in our filming.

* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.

BACKSTAGE TO REMEMBER

O chef Διονύσης Κανούλας μας τίμησε με την παρουσία του , μέσα σε πολλές υποχρεώσεις που είχε στο ξενοδοχείο όπου εργάζεται στον Νομό Πιερίας . Κατάφερε να αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές απ΄τους παρευρισκομένους που παρακολούθησαν το γύρισμα και απόλαυσαν τη συνταγή .

Dionysis Kanoulas – the chef – honored us with his presence, among many obligations he had at the hotel – where he works in the Prefecture of Pieria. He managed to get great reviews from the people – who were watching the shooting and enjoyed the recipe.

Η επιχείρηση Βρυσσάς στεγάζεται σε ιδιόκτητα κτίρια στο 10οχιλ Λάρισας Τυρνάβου.

Σε μια έκταση 15 στρεμμάτων βρίσκονται κλειστοί χώροι που περιλαμβάνουν χημείο, χώρο παραλαβής σταφυλιών, πιεστήριο, γεφυροπλάστιγγα, οινοποιείο, διαμερίσματα εμφιάλωσης, αποθήκευσης υλικών συσκευασίας, αποθήκευσης ετοίμων προϊόντων, κελάρι, λογιστήριο, γραφεία.

Διαθέτουν χάλκινους χειροποίητους άμβυκες τσίπουρου, επίσης χάλκινους χειροποίητους άμβυκες ούζου, τέσσερις γραμμές παραγωγής- εμφιάλωσης και ανοξείδωτες δεξαμενές συνολικής χωρητικότητας 1000 τόνων.

Vryssas business is housed in privately owned buildings at 10 km from Larisa Tyrnavos.

Ιn an area of ​​15 acres there are enclosed spaces that include a chemistry, grape receiving area, press, bridge deck, winery, bottling, packaging material storage, finished product storage, cellar, accounting, offices.

They have copper handmade tsipouro stills, also copper handmade ouzo stills, four production-bottling lines and stainless steel tanks with a total capacity of 1000 tons.

Prev Post

The Anthology of Greek Gastronomy#Η οικογένεια Βρυσσά στον Όλυμπο μας…

Next Post

The Anthology of Greek Gastronomy#Πικάντικα μάγουλα μοσχαρίσια του Κούκου#Koukos΄spicy veal…

post-bars

Σχετικά άρθρα