Κορυφή

 THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY#ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΕΝΕΛ ΚΟΤΑΣ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΕΡΗΘΡΑ#CRISPY KENNEL CHICKEN WITH OUZO-HONEYCOMB#ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ !
17 Αυγούστου 2024

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY#ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΕΝΕΛ ΚΟΤΑΣ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΕΡΗΘΡΑ#CRISPY KENNEL CHICKEN WITH OUZO-HONEYCOMB#ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ !

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

 

https://www.varvayanni.com/

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

 

ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΕΝΕΛ ΚΟΤΑΣ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ ΚΕΡΗΘΡΑ

ΥΛΙΚΑ

200 γρ φιλέτο κοτόπουλο προβρασμένο
200 γρ φιλέτο μπούτι κοτόπουλο προβρασμένο
50 γρ το ζουμί απ΄το κοτόπουλο που βράσαμε
Μισό ματσάκι φύλλα δυόσμου
Μισό ματσάκι μαϊντανό
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
100 γρ κεφαλοτύρι
100 γρ γκούντα
100 γρ πάνκο
6 αυγά
5 σφηνάκια ούζο ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ
150 – 180 γρ αλεύρι
150 γρ κόρν φλάουρ
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα ντιζόν
Μια κερήθρα
Αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
1 σχοινόπρασο για το ντεκόρ
Λίγο γιαούρτι για το ντεκόρ
Αλάτι
Πιπέρι

Το πιάτο σερβίρεται ιδανικά με ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ

 

CRISPY KENNEL CHICKEN WITH OUZO AND HONEYCOMB

 

INGREDIENTS

200 gr pre-boiled chicken fillet
200 gr pre-boiled chicken leg fillet
50 gr of the juice from the boiled chicken
Half a bunch of mint leaves
Half a bunch of parsley
2 spring onions
100 gr of kefalotyri ( Greek cheese )
100 gr of gouda
100 gr of panko
6 eggs
5 shots of ouzo OUZO VARVAYANNI
150 – 180 g of flour
150 g of corn flour
1 tablespoon Dijon mustard
A honeycomb
Corn oil or sunflower oil for frying
1 chive for decoration
A little yogurt for decoration
Salt
Pepper

We serve the dish ideally with OUZO VARVAYANNI


… συνταγή με την υπογραφή του Chef και Μέλους του CHEF΄S CLUB Διονύση Κανούλα
… recipe inspiration by the Chef and Member of CHEF΄S CLUB Dionysis Kanoulas

 

Copyright 2024
Law material of Sigma Media Group

By the signature of Action In Greece

Post production Sigma Productions

All rights reserved globally Sigma Media Group

 


* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΡΙΟΝΙΑ για τη βοήθεια τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .

* we sincerely thank PRIONIA SHELTER for their help in our filming.

* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.


BACKSTAGE TO REMEMBER

Η συνταγή προετοιμάστηκε εν τω μέσω πολλών θεατών που ανεβοκατέβαιναν , απολαμβάνοντας πεζοπορία στον Όλυμπο , οι οποίοι ενθουσιασμένοι μιλούσαν με το συνεργείο της Sigma και ρωτούσαν πολλά πράγματα για τα γυρίσματα και που μπορούν να βρούνε το συγκεκριμένο ούζο για να το προμηθευτούν . Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ανάμεσα στους επισκέπτες του Ολύμπου η πλειοψηφία ήταν απ΄το εξωτερικό . Εντυπωσιάστηκαν απ΄τη γεύση του Ούζου Βαρβαγιάννη . Τα κεράσματα του ούζου έγιναν μια ανεπανάληπτη εμπειρία για τους τουρίστες .

The recipe was prepared among many spectators who were going up and down, enjoying pedestrianism on Olympus Mountain as they were excitedly talking to the Sigma crew and asking many things about the filming and where they can find the specific ouzo to get it. It is important to mention that among the visitors to Olympus Mountain , the majority were from abroad. They were impressed by the taste of Ouzo Varvagiannis. The treats of ouzo became an unrepeatable experience for tourists.

Πέντε μοναδικά αποστάγματα που κλείνουν μέσα τους 160 χρόνια εμπειρίας αποκλειστικά στην απόσταξη ούζου. Επισκεφθείτε το θησαυρό του Πλωμαρίου, το Μουσείο ούζου Βαρβαγιάννη και μάθετε για την 160 ετών οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή του ούζου. Σήμερα, στο γραφικό Πλωμάρι της Λέσβου η τεχνολογία συνυπάρχει με την ιστορία και την παράδοση. Δίπλα στα σύγχρονα, ιδιόκτητα αποστακτήρια της Ποτοποιίας Βαρβαγιάννη βρίσκεται το Μουσείο του Ούζου της οικογένειας Βαρβαγιάννη.

Five unique spirits that close within 160 years of experience exclusively in ouzo distillation. Visit the treasure of Plomari, the Varvagiannis Ouzo Museum and learn about the 160-year-old family tradition in the production of Ouzo. Today, in the picturesque Plomari of Lesvos, technology coexists with history and tradition. Next to the modern, privately owned distilleries of the Varvagianni Distillery is the Ouzo Museum of Varvagiannis family.

Prev Post

The Anthology of Greek Gastronomy#ΟΥΖΟ-ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΣΚΟΥΛΑ #OUZO-MARRIAGE…

Next Post

The Anthology of Greek Gastronomy#Κολοκυθένιος καβουρμάς με χωριάτικο λουκάνικο #Zucchinis΄…

post-bars

Σχετικά άρθρα