Κορυφή

 THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY#ΤOMATENIA BELUGA ΣΕ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ#TOMATO BELUGA IN A WONDERLAND OF FLAVORS#ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ !
17 Αυγούστου 2024

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY#ΤOMATENIA BELUGA ΣΕ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ#TOMATO BELUGA IN A WONDERLAND OF FLAVORS#ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ !

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

https://ospriaxasion.gr/

 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

 

 

ΤOMATENIA BELUGA ΣΕ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ

 

ΥΛΙΚΑ

 

1 συσκευασία Φακές Beluga ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ

1 συσκευασία βίδες με αλεύρι μαύρης φακής ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ

1 συσκευασία σάλτσα τομάτας ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ

30 γρ ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ξερό

20 γρ βούτυρο 4-5 τοματίνια

1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια

1 ματσάκι μαϊντανό

1 μικρή συσκευασία σολομός καπνιστός των 100 γρ

300 γρ τυρί κρέμα

1 μάνγκο

Νερό όσο χρειαστεί

 

TOMATO BELUGA IN A WONDERLAND OF FLAVORS

 

INGREDIENTS

 

1 package Beluga Lentils XASION LEGUMES

1 package of black lentil flour dough screws XASION LEGUMES

1 package of tomato sauce XASION LEGUMES

30 gr of olive oil

1 dry onion

20 gr of butter

4-5 cherry tomatoes

1 bunch of spring onions

1 bunch of parsley

1 small package of smoked salmon of 100 gr

300 gr of cream cheese

1 mango

Water as needed

 

 

… συνταγή με την υπογραφή της Executive chef Ελένης Ψυχάρη

recipe inspiration by the Executive chef Eleni Psychari

 

 

Copyright 2024

Law material of Sigma Media Group

By the signature of Action In Greece

Post production Sigma Productions

All rights reserved globally Sigma Media Group

 

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά το Αγροτικό Πανδοχείο ” Koukos Inn ” για τη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .

* we sincerely thank Rural Inn ” Koukos Inn ” for their support in our filming.

* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.

 

 

BACKSTAGE TO REMEMBER

Το γύρισμα ξεκίνησε νωρίς το πρωί με πολλά διαλλείματα λόγω της δυσκολίας του καιρού και ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα . Το γύρισμα απέδωσε δυό εκπληκτικά πιάτα – που κεράστηκαν στους επισκέπτες που το παρακολουθούσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όλες αυτές τις ώρες !

The filming started early in the morning with many breaks due to the difficulty of the weather and it was finally completed in the late afternoon. The filming gave the extraordinary result of two amazing dishes – that were treated to the guests who were watching it with special interest all these hours!

Σε ένα όμορφο χωριό στο νότιο τμήμα του νομού Γρεβενών, το Καρπερό, επέλεξε η οικογένεια Παπαδόπουλου να αναπτύξει πρότυπες καλλιέργειες σιτηρών οσπρίων και δημητριακών. Ανέκαθεν γεωργοί, έχοντας μεγάλη αγάπη για τη γη και τα προϊόντα της, καλλιεργούσαν πολλά στρέμματα σιτηρών, οσπρίων, δημητριακών, κηπευτικών και αρωματικών φυτών, γνωρίζοντας πολύ καλά τη διατροφική τους αξία.

In a beautiful village in the southern part of the prefecture of Grevena, Karpero, the Papadopoulos family chose to develop standard crops of legumes and cereals. They were always farmers, having a great love for the land and its products, cultivated many acres of grains, legumes, cereals, horticultural and aromatic plants, knowing very well their nutritional value.

 

Prev Post

Τhe Anthology of Greek Gastronomy#Τούρτα Τόνου Αλοννησιώτισσα#Alonnisiotissa Tuna Cake#Τόνος Αλοννησιώτισσα!

Next Post

The Anthology of Greek Gastronomy#ΟΥΖΟ-ΠΑΝΤΡΕΜΑΤΑ ΜΕ ΣΟΥΠΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΣΚΟΥΛΑ #OUZO-MARRIAGE…

post-bars

Σχετικά άρθρα