Κορυφή

 The Anthology of Greek Gastronomy# Ήλιος«Σαν Μιχάλη»#Sun«San Michalis»#ΤΥΡΟΣΥΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ#TYROSYRA!
29 Ιουλίου 2024

The Anthology of Greek Gastronomy# Ήλιος«Σαν Μιχάλη»#Sun«San Michalis»#ΤΥΡΟΣΥΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ#TYROSYRA!

 

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

https://www.tyrosyra.com/

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

Ήλιος « Σαν Μιχάλη »

ΥΛΙΚΑ

200 γρ τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου ΤΥΡΟΣΥΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ

150 γρ τυρί Φραγκοσυριανή Σύρου ΤΥΡΟΣΥΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ

100 γρ ξινότυρο παραδοσιακό Σύρου ΤΥΡΟΣΥΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ

500 γρ φυστίκι Αιγίνης χωρίς κέλυφος και αλάτι – αλεσμένο

200 γρ βούτυρο

1 βαζάκι μέλι

1 πακέτο φύλλο για κανταΐφι

50 γρ γλυκόζη 200 γρ ζάχαρη

200 λίτρα νερό

 

Sun « San Michalis »

Ingredients

200 gr of San Michalis Syros cheese TYROSYRA TRADITIONAL CHEESE PRODUCING COMPANY

150 gr of Fragosyriani Syros cheese TYROSYRA TRADITIONAL CHEESE PRODUCING COMPANY

100 gr traditional Syros sour cheese TYROSYRA TRADITIONAL CHEESE PRODUCING COMPANY

500 gr unshelled and unsalted pistachios – ground

200 gr of butter

1 jar of honey

1 packet dough sheet for kadaifi

50 gr of glucose

200 gr of sugar

200 ml of water

 

… συνταγή με την υπογραφή της Executive chef Ελένης Ψυχάρη

… recipe inspiration by the Executive chef Eleni Psychari

 

Copyright 2024

Law material of Sigma Media Group

By the signature of Action In Greece

Post production Sigma Productions

All rights reserved globally Sigma Media Group

 

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά το ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΡΙΟΝΙΑ για την στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .

* we sincerely thank PRIONIA SHELTER for their support in our filming.

 

BACKSTAGE TO REMEMBER

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων στη συντροφιά μας ήταν ένα πανέμορφο σκυλάκι , που δεν έφυγε από δίπλα μας , παρά πολύ αργά λίγο πριν δύσει ο ήλιος που ολοκληρώσαμε το γύρισμα .

Τον ΗΛΙΟ της εταιρείας ΤΥΡΟΣΥΡΑ , απόλαυσε μια ομάδα ΄Αγγλων τουριστών που βρίσκονταν στο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΠΡΙΟΝΙΑ , δίνοντας τα συγχαρητήρια στην ΕΛΕΝΗ ΨΥΧΑΡΗ για τη συνταγή .

During the filming, we were accompanied by a beautiful dog, who didn’t leave our side until very late, just before the sun went down, when we completed the filming.

The SUN of the TYROSYRA company was enjoyed by a group of English tourists who were at the PRIONIA SHELTER, congratulating ELENI PSYCHARI for the recipe.

Prev Post

FOTISTORES#ΦΩΤΗΣ ΠΕΡΧΑΝΙΔΗΣ : Ο κορυφαίος καφές στο Νομό Πιερίας !…

Next Post

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ: : Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Γαστρονομίας!

post-bars

Σχετικά άρθρα