Κορυφή

 ΦΑΣΟΛΙ#Pizza – Burger : Τα κορυφαία εστιατόρια στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας … !

ΦΑΣΟΛΙ#Pizza – Burger : Τα κορυφαία εστιατόρια στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας … !

Ο Χρήστος Διατσίδης και η ιστορία απ΄το ΦΑΣΟΛΙ

Το μεγάλο βήμα του Χρήστου Διατσίδη να επαναλειτουργήσει μετά από χρόνια και να εξελίξει την επιχείρηση των γονιών του , με την ίδια επωνυμία – ΦΑΣΟΛΙ – αποδείχθηκε μια πολύ επιτυχημένη επιχειρηματική κίνηση κι ένα κόσμημα νοστιμιάς στην πόλη του Αιγινίου .

Πεντανόστιμα πιάτα , γεμάτα φρεσκάδα από αγνά υλικά , με το χέρι της μαμάς … να ζωγραφίζει γευστικά αυτόν τον καμβά των γεύσεων !!!

Ο Χρήστος Διατσίδης κράτησε τα παραδοσιακά πιάτα , έφερε ένα νέο κύμα γευστικών προτάσεων , απόλυτα αρμονικό με το σήμερα και δημιούργησε έναν άρτιο αισθητικά χώρο !

Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση ΦΑΣΟΛΙ  με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίαςφέρνοντας τον Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

 

ΤΟ ΦΑΣΟΛΙ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μακεδονίας 10
Αιγίνιο
Πιερία

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+ 30 2353 023596

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Global Gastronomic Destination by Action In Greece  

County of Pieria

 

 

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΙΑΤΣΙΔΗΣ

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

The family

ΤΟ “ΦΑΣΟΛΙ”  ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ

ΦΑΣΟΛΙ

ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΑΠ΄ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΠΙΑΤΑ

Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΕΖΗΣΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΣΤΑ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ

Prev Post

Οινοποιείο Παντούλη : Τα κορυφαία οινοποιεία στο Νομό Πιερίας !…

Next Post

ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΑΓΩΤΟΥ: Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Γαστρονομίας!

post-bars

Σχετικά άρθρα