Κορυφή

 ΖΥΜΑΡΙΚΑ  ”ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ” : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ”ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ” : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

Η οικογένεια Αλεξανδρίδη

ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ

Το μεράκι κι η αγάπη για την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης “Το Πλαστήρι” είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων που παρασκευάζουν  . Οι αγνές πρώτες ύλες που προμηθεύονται από ντόπιους παραγωγούς δίνουν υπεραξία στα ζυμαρικά  και τα καθιστούν ιδιαίτερα εύγευστα και μοναδικά. Η επιχείρηση λειτουργεί εδώ και  26 χρόνια . Ξεκίνησε δειλά το 1998 και με τη μεγάλη αγκαλιά του κόσμου , κατάφερε να εξελιχθεί  δυναμικά  κι  απέκτησε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο-βιοτεχία . Από εκεί  μπορούν να εξυπηρετήσουν άρτια το μεγάλο πελατολόγιο τους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό .

Μας εντυπωσίασαν τα  χειροποίητα ζυμαρικά υψηλής ποιότητας που ξυπνούν μνήμες απ΄το παρελθόν και αναβιώνουν ξεχασμένες γεύσεις.

Τα ζυμαρικά «Το Πλαστήρι» παράγονται στην Κατερίνη, στους πρόποδες του Ολύμπου, από 100% σιμιγδάλι σκληρό σίτου , από πιστοποιημένες βιολογικές γεωργικές καλλιέργειες.


Με την ίδια ποιότητα θα βρείτε στη μεγάλη γκάμα τους  και ξεχωριστά  παραδοσιακά προιόντα , όπως  βιολογικά ζυμαρικά , ζυμαρικά από αλεύρι Ντίνκελ και  ζυμαρικά από αλεύρι δίκοκκου σιταριού –  όλα πιστοποιημένα απ΄ τη ΔΗΩ .

Στην υποδειγματική  βιοτεχνία  έμπειρες νοικοκυρές πλάθουν φυλλα για σπιτικές πίτες.

Ταυτότητα για ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ  είναι η ποιότητα και η συνέπεια.

Η οικογένεια Αλεξανδρίδη κράτησε τις παλιές παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς και τις μετέφερε στο σήμερα κρατώντας την ίδια ακριβώς ποιότητα .

Η εξέλιξη αναμένεται ακόμη πιο δυναμική καθώς ο μπαμπάς Χρήστος , μετέφερε όλη την τεχνογνωσία καθώς και τιμόνι της επιχείρησης στον υιό της οικογένειας Κώστα – που έχει ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον δείκτη της επιτυχίας με τη νεανική του όρεξη και διάθεση !!!

Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίαςφέρνοντας τον Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

 

Global Gastronomic Destination by Action In Greece  

County of Pieria

 

ΖΥΜΑΡΙΚΑ  ” ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ” 

 

Διεύθυνση

Περίσταση Πιερίας

Τηλέφωνα

+30 2351076773

+30 6973052933

 

Email

info@toplastiri.gr

 

Site

toplastiri.gr

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

 

https://www.facebook.com/toplastiri

 

 

 

 Χρήστος Αλεξανδρίδης  –  Κώστας Αλεξανδρίδης 

 

Το Eργαστήριο

 

Βιολογικά προϊόντα  εξαιρετικής ποιότητας από τα καλύτερα υλικά!

Μαγειρική  ”ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΣΕ ΜΥΔΟΣΑΓΑΝΑΚΙ” δια χειρός της executive chef Ισιδώρας Τραχιλίδου

 

 

 

Prev Post

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΠΟΥΚΙΑ & ΓΟΥΛΙΑ – Chef : ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΣΕΣ /…

Next Post

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΠΙΕΡΙΔΩΝ : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης…

post-bars

Σχετικά άρθρα