Κορυφή

 Donuts Megas : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στον Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική  ιστορία της Ελλάδας …

Donuts Megas : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στον Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΓΑ

Η γνωριμία  μας  με  τα τρία αδέλφια Μέγα που ένωσαν την τεχνογνωσία τους , τις δυνάμεις τους και τα κοινά τους οράματα στην Κατερίνη στον Νομό Πιερίας, μας ενθουσίασε – για τον άφθαστο επαγγελματισμό τους , την άρτια διοργάνωση του εργαστηρίου τους , τη μοντέρνα αισθητική του μαγαζιού τους και την αστείρευτη δημιουργικότητα τους  .

Η οικογένεια Μέγα άφηνει δυναμικά και καθημερινά τη σφραγίδα της  στην τοπική κοινωνία με την αξεπέραστη ποιότητα μεγάλης ποικιλλίας προιόντων .

Κάθε είδους φρέσκα donuts υψηλού σχεδιασμού , εκπληκτικοί  λουκουμάδες  , χειροποίητες πίτες , αυθεντικά γλυκίσματα , συναρπαστικές ζαχαροτεχνίες , εξαιρετικές καινοτομίες , πεντανόστιμα τσουρέκια , ιδιαίτερες τούρτες , θεματικές δημιουργίες και συνεχή ανανέωση στις γεύσεις τους . Βασισμένοι στην κορυφαία πρώτη ύλη , με αδιάκοπη κατάρτιση για τις νέες τάσεις της ζαχαροπλαστικής και της ζαχαροτεχνείας κι ένα πρότυπο και σύγχρονο εργαστήριο , οι αδελφοί ΜέγαΜΕΓΑλουργούν κι αναπτύσσονται καθημερινά σ΄ένα μεγάλο δίκτυο χονδρικής πώλησης στη Βόρεια Ελλάδα – ενώ οργανώνουν μια δυναμική εξόρμηση χονδρικών πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα .

Στην επιχείρηση Donuts Megas συναντήσαμε έναν μεγάλο αριθμό άρτια καταρτισμένων εργαζομένων , που πάντα με το χαμόγελο , μας ξενάγησαν σε όλες τις διαδικασίες των εργασιών τους . Η οικογένεια Μέγα στηρίζει την τοπική κοινωνία οικονομικά προσφέροντας προσλήψεις  , που είναι εξίσου σημαντικό για τις δύσκολες ημέρες που διανύουμε .

Μέσα απ΄αυτό το υγιές εργασιακό περιβάλλον – που τηρεί όλες τις συνθήκες υγεινής  –  και την πρόπυπη επιχείρηση κι αφού γνωρίσαμε καλά τους αδελφούς Μέγα – με την υποδειγματική φιλοξενία , την τεράστια αγκαλιά  και τις πρότυπες υπηρεσίες τους , καταλαβαίνουμε απόλυτα τι είναι αυτό που τους οδήγησε στην επιτυχία και θα τους πάει ακόμη ψηλότερα με την καταξίωση τους στην παγκόσμια αγορά μέσω του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ  .

Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση Donuts Megas με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίας – φέρνοντας τον Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

Global Gastronomic Destination by Action In Greece   County of Pieria

 

Διεύθυνση εργαστηρίου

2ο χλμ. Κατερίνης – Γανοχώρα, Κατερίνη, τκ : 60100, Πιερίας

GPS

40.310546547293, 22.495351911984

Τηλέφωνο

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο

Ιστοσελίδα

https://www.facebook.com/DonatsMegas?locale=el_GR

 

Μαγαζί

ΕΙΡΗΝΗΣ 31

Κατερίνη

+30 698 659 8036

 

 

 

 

Prev Post

ΒΡΑΒΕΙΟ ΞΗΡΩΝ ΚΑΡΠΩΝ: Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Γαστρονομίας!

Next Post

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΛΑΦΙΝΑ : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στον…

post-bars

Σχετικά άρθρα