Κορυφή

 ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΠΑ : ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΣΩ SITE ΚΑΙ BLOG
25 Φεβρουαρίου 2024

ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΠΠΑ : ΠΡΟΤΥΠΗ ΕΡΕΥΝΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΑΥΤΗΣ ΜΕΣΩ SITE ΚΑΙ BLOG

Η Κυριακή Παππά είναι 53 ετών  .
Το background της επαγγελματικά  κινείται  γύρω  από το χώρο της ναυτιλίας, όπου εργάστηκε  17 χρόνια σε εταιρίες με κρουαζιερόπλοια, σε τμήματα πωλήσεων και κρατήσεων και ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το κομμάτι της Ελληνικής αγοράς.
Το 2009 μετακινήθηκε στον τραπεζικό χώρο στο τμήμα του HR της Τράπεζας  Πειραιώς και πριν δυο χρόνια μετακινήθηκε  στο δίκτυο – καθως η επαφή με τον κόσμο είναι κάτι που αγαπάει και αναζητά . Άλλωστε  το δυνατό της  σημείο είναι το PR.
Το  κομμάτι της γαστρονομίας είναι κάτι που αγαπάει πάρα πολύ  και ασχολείται  τουλάχιστον 30 χρόνια.
Το site της κι η δυναμική παρουσίαση της στα social ξεκίνησαν το 2016 και βρίσκονται σε μια διαρκή αναβάθμιση .
Το site   https://aisthiseongefseis.gr/?fbclid=IwAR31o7AADVqRGIe1vPkduIUEUGpInpC9lNz3GXB8cyrq70kPQi5Mmqmzi9A     περιέχει σοβαρές προτάσεις για τη γαστρονομία καθώς και  άρθρα για τα εστιατόρια ή τα προϊόντα που έχει κατά καιρούς ξεχωρίσει.
Η γαστρονομική έρευνα και μελέτη της Κυριακής Παππά , εμπεριέχει μεγάλη σοβαρότητα και δεν ποντάρει σε διαφημιστικούς λόγους, όποτε ότι βλέπετε εκεί ,  πρέπει να πληρεί τα κριτήρια – που εκείνη κρίνει ότι είναι απαραίτητα για την ανάδειξη του.
Η δυναμική της διαδικτυακά βρίσκεται περίπου στους 15000  followers , που αυξάνονται συνεχώς  χωρίς  κανένας από αυτούς να είναι επί πληρωμή.
Παράλληλα όλο αυτό το διάστημα ασχολείται  με τη γαστρονομία καθως επισκέπτεται πολλά εστιατόρια και καταστήματα deli καθως και εκθέσεις που αφορούν την εστίαση ώστε να γνωρίσει προϊόντα και παραγωγούς.
Επίσης έχει παρακολουθήσει σεμινάρια κρασιού με τον κο Λέλεκα και έχει επισκεφθεί παρά πολλά οινοποιεία από την Ελλάδα ως το Bordeaux το 2019.
” Όλα μου τα ταξίδια έχουν κύριο στόχο το καλό φαγητό – ακόμη κι όταν κάνω διακοπές .
Όλα αυτά τα χρόνια έχω αποκτήσει την τεχνογνωσία και μπορώ να κρίνω όσο πιο αντικειμενικά γίνεται, αν κάτι αξίζει να αναδειχθεί.”
ΚΥΡΙΑΚΗ  ΠΑΠΠΑ
Prev Post

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΔΑΟΥΤΗΣ : MANAGER CHEF – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ…

Next Post

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ #ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

post-bars

Σχετικά άρθρα