Κορυφή

 Ισιδώρα Τραχιλίδου : Executive Chef – Πρωτοπόρος Κρεοτέχνης – Pastry Chef
26 Δεκεμβρίου 2023

Ισιδώρα Τραχιλίδου : Executive Chef – Πρωτοπόρος Κρεοτέχνης – Pastry Chef

Η Ισιδώρα Τραχιλίδου είναι Executive Chef και κορυφαία πτυχιούχος και διακεκριμένη κρεοτέχνης στον Ελλαδικό χώρο , φέρνοντας στον τόπο μας , την καινοτομία της επεξεργασίας και παρασκευής του κοτόπουλου με διάφορες γεμίσεις , ρολά και πολλές ακόμη ιδέες , που  ξεκίνησε απ΄το Αιγίνιο Πιερίας απ΄όπου και κατάγεται . Την περίοδο που ξεκίνησε ως πρωτοπόρος στις παρασκευές κοτόπουλου , το μόνο κοτόπουλο που υπήρχε στην αγορά ήταν το ολόκληρο κι εκείνο σε κομμάτια .

Είναι πτυχιούχος της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης . Έχει εξελίξει την τέχνη της μαγειρικής μέσα από διάφορες κουζίνες σε πολλές επιχειρήσεις στο Νομό Πιερίας με τελευταία δυναμική παρουσία στον πολυχώρο ALMYRA τη σεζόν 2023  καθώς και στους πολυχώρους FREUD και CALDERA  – όπου κατέχει ηγετική θέση στην κουζίνα .

Εντυπωσιάζει γευστικά όχι μόνο με τις μαγειρικές της ικανότητες αλλά έχει και μια μεγάλη έφεση στην παρασκευή γλυκισμάτων , γεγονός που την αποθεώνει επαγγελματικά σε όποια πόστα κι αν έχει αναλάβει στην κουζίνα .

Έχει συνεργαστεί με την εταιρεία Provil σε σεμινάρια για τη έγκριτη γεύση των μπαχαρικών στις κοτοπαρασκευές .

Έχει βραβευτεί απ΄το Action In Greece στη δεξίωση γενεθλίων στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης το 2020 για την Γαστρονομική της κατάρτιση και την προσφορά της στην Ελληνική Γαστρονομία κι έχει ανακηρυχθεί ως  Greek Taste Ambassador για τη Βόρεια Ελλάδα , μέσα απ΄τις καινοτομίες της στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική καθώς και τις κοτοπαρασκευές που πρώτη ξεκίνησε στην Ελλάδα . Έχει πρωτοστατήσει δυναμικά στην εξέλιξη της γαστρονομίας του τόπου της . Είναι μέλος της επίτιμης επιτροπής του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας και του Οδοιπορικού Γεύσης και Τουρισμού . Κρατάει την απόλυτα υπεύθυνη θέση της νόμιμης εκπροσώπου των δράσεων του Action In Greece για όλη τη Βόρεια Ελλάδα  , με ατελείωτες αφιερωμένες  ώρες εθελοντικά –  δίνοντας όλο της τον εαυτό – προκειμένου να αναδειχτεί ο τόπος της , Παγκόσμιος Ελληνικός Γαστρονομικός Προορισμός απ΄το Action In Greece .

 

” ΚΕΡΝΑΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΑΘΟΣ … ΑΚΟΥΣΤΕ ! ΝΙΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ…. ΜΙΛΑΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ !!! ”

ΙΣΙΔΩΡΑ ΤΡΑΧΙΛΙΔΟΥ

Prev Post

Η Άρτα της αέρινης πτήσης στην ομορφιά και την αγνότητα…

Next Post

Action In Greece #The​​​​​ Kythira Project #Intro video clip composed…

post-bars

Σχετικά άρθρα