Κορυφή

 Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ  ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ  ΚΥΡΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ !
10 Δεκεμβρίου 2023

Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 – ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ ΚΕΦΑΛΑ !

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΚΡΕΑΤΙΚΑ  ΣΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ACTION IN GREECE , ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ , ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟΥ ΚΕΦΑΛΑ  !!!

 

***** ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΠ΄ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

 

Το χρονογράφημα …

 

Αυτό  που χρειάζεται μια νόστιμη , υγιεινή κι επιτυχημένη συνταγή είναι οι καλές πρώτες ύλες και δη το κρέας . Και το συναντήσαμε στην επιχείρηση της γνωστής Αρτινής οικογένειας Κεφάλα . Ο κύριος Κύρκος Κεφάλας αποτέλεσε για εμάς κορυφαίο οδηγό στην ιστορία του πρότυπου κρεοπωλείου – βασισμένου σε κρέας που μεγαλώνει και αναπτύσσεται από τοπικούς κτηνοτρόφους , που φροντίζουν απεριόριστα τα ζώα  μέσα στη φύση με κορυφαίες συνθήκες διαβίωσης !!!  Το κρεοπωλείο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης της Άρτας  κι η  ιστορία της οικογένειας είναι τεσσάρων γενιών . Βαριά η κληρονομιά , τεράστια η εμπειρία και πολύ , πολύ  , πολύ η αγάπη για τη δημιουργία ενός κρεοπωλείου , που συνδυάζει την παλιά , παραδοσιακή δυσέρευτη γεύση με μεταμοντέρνα στοιχεία , που ήρθαν και προστέθηκαν απ΄τους κληρονόμους .

https://kreopoleio-kefalas.gr/

Ο Κύρκος Κεφάλας επί τω έργω …

Συγχαρητήρια Κύρκο  για την γευστική εμπειρία , που μας χάρισες   !!!        

 

  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ  ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΣ    –   ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ***** 2022 ( ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ  )  –  2023 ( ΕΤΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ )

 

Prev Post

Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ…

Next Post

ΤΟΠΙΚΟΣ ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ…

post-bars

Σχετικά άρθρα