Κορυφή

 Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 – ΤΟ  ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ  ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !
10 Δεκεμβρίου 2023

Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 – ΤΟ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΗΣ ΕΚΛΕΚΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ !

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ  ΣΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ACTION IN GREECE , ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ , ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ” ΑΡΤΙΝΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ” !!!

 

***** ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΠ΄ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

Το χρονογράφημα …

Όταν το ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ήταν απλά μια ιδέα ,γιατί χρειάστηκε ατελειώτους μήνες σκληρής δουλειάς για να γίνει πραγματικότητα ! Τότε μας βρήκε και μας πλησίασε για να δοκιμάσουμε τα γλυκά του κουταλιού της , η κυρία Κατερίνα Αντωνίου ! Μαζί με την οικογένεια της , τη μητέρα της και το σύζυγο της , μαζεύουν με προσοχή τα ντόπια φρούτα και φροντίζουν να τους δώσουν μια ζαχαρένια γεύση που αποτελεί ύμνο για τα γλυκά του κουταλιού σε όλη την Ελλάδα …

https://artinoglikaki.gr/el/Artino-Glykaki-Paradosiaka-Glyka-Glyka-Tou-Koytalioy-Arta-Arxiki

Με την Κατερίνα Αντωνίου !!!

 

 

 

 

 

 

 

#Οι φωτογραφίες παραχωρούνται  απ΄τα γυρίσματα  επί των Κορυφαίων της Ελληνικής Γαστρονομίας με συνταγές

https://www.actioningreece.com.gr/blog/category/%ce%b2%cf%81%ce%b1%ce%b2%ce%b5%cf%85%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%bf%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%ce%b3%cf%89%ce%b3%ce%bf%ce%af/

 

 

Συγχαρητήρια Κατερίνα σε σένα και την οικογένεια σου  για την γευστική εμπειρία , που μας χάρισες  !!!

 

  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΕΣ  – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ
  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΣ    –   ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ***** 2022 ( ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ  )  –  2023 ( ΕΤΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ )
Prev Post

Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ…

Next Post

Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ…

post-bars

Σχετικά άρθρα