Κορυφή

 ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ : Η πολυβραβευμένη εμπνεύστρια και leader του ACTION IN GREECE !
4 Νοεμβρίου 2023

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ : Η πολυβραβευμένη εμπνεύστρια και leader του ACTION IN GREECE !

Η Σοφία Στάμου ανήκει στις ηγετικές θέσεις της Διοίκησης του Ομίλου της “Sigma Media Group” και κατέχει τη θέση της Προέδρου απ΄το 2010 έως σήμερα με ομόφωνη απόφαση όλων των Διοικητικών Συμβουλίων  .

Έχει βραβευτεί ανά τον κόσμο για το έργο της και την ανιδιοτελή προσφορά της στον Τουρισμό και τον Πολιτισμό της χώρας  .  Στην Ελλάδα – η Unesco την έχει τιμήσει – για τη Διεθνή προβολή της χώρας και την Γαστρονομική της κατάρτιση όπως και για την προσφορά της στον Πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις . Έχει διαδώσει την Ελληνική Γεύση ως Greek Ambassador της Γαστρονομικής Ελλάδας Παγκόσμια . Με πολλές πρωτοπόρες και καινοτόμες ιδέες , με δυναμικές εμφανίσεις και λόγους – στο κεντρικό βήμα –  στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στο Ζάππειο Μέγαρο, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών , στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης , στο Συνεδριακό Κέντρο Αιμίλιος Ριάδης   και σε μεγάλες συνεργασίες με Παγκόσμιους οργανισμούς , Παγκόσμια ΜΜΕ , Ελληνικά ΜΜΕ , με  ντόπιους πολίτες κάθε τόπου   και με Δημόσιους και Δημοτικούς Φορείς – το έργο της την κατατάσσει στις πιο σημαντικές προσωπικότητες της χώρας . Η γνωριμία και συνεργασία της με τον Μάκη Βελισσαρόπουλο – τον αείμνηστο ιδρυτή του ΙΕΚ Le Monde – ενίσχυσε το μυαλό της στην ήδη υπάρχουσα τεράστια αγάπη και αφοσίωση της στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική τέχνη .  Ο αγώνας της – μέσα απ΄το Action In Greece  – να ανακηρύξει έμπρακτα Παγκοσμίως την Ελλάδα ως « ΠΡΟΤΥΠΟ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ » , βρίσκεται σε εξέλιξη και κερδίζει συνεχώς έδαφος στα “Cooking top levels” του εξωτερικού  – απ΄το 2022 που δημιουργήθηκε το “ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ” και το “ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ” .

 

« Η Ελλάδα αξίζει καθημερινής υπόκλισης στους ήρωες της … Απ΄το τότε στο τώρα κι απ΄το σήμερα στο αύριο , ο αγώνας επιβάλλεται , συνεχίζεται και θα την βρεί νικήτρια στις επάλξεις για ένα μέλλον που θα την δικαιώσει για  τον αδιάκοπο αγώνα του λαού της σε κάθε επίπεδο  !!!  »

ΣΟΦΙΑ ΣΤΑΜΟΥ

Prev Post

The Halkidiki Project: EKaterina #Fashion shop #Ouranoupolis!

Next Post

Η ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ : Η ΖΕΑ ΜΕ ΛΙΓΑ…

post-bars

Σχετικά άρθρα