Κορυφή

 The Halkidiki Project :  Spyros canteen in Ammouliani !
12 Νοεμβρίου 2019

The Halkidiki Project : Spyros canteen in Ammouliani !

Η καντίνα «Σπύρος» βρίσκεται στην παραλία «Αλυκές» Αμμουλιανής. Η καντίνα ιδρύθηκε εκεί το 1995. Σαν όαση, μέσα στη χρυσή λεπτή άμμο (“Αμμουλιανή”= (γρ)”Αμμουλιανή” = “Λικτή Άμμος”) , η καντίνα είναι ένα αναψυκτήριο όπου μπορείτε να πιείτε έναν καφέ, ένα αναψυκτικό και να γευτείτε τα σνακ, τα χοτ ντογκ και τα σάντουιτς μας.

Η ποιότητα των τροφίμων μας, η καθαριότητα και οι χαμηλές μας τιμές συνδυάζονται σε μια εξαιρετική οργάνωση. Περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και γνωρίστε την παραλία “Αλυκές”. Δείτε τα κρυστάλλινα νερά του που είναι ιδανικά για οικογένειες. …”Εδώ και πολλά χρόνια, η καντίνα είναι ένας φθηνός τρόπος για να τρέφονται οι τουρίστες και οι ντόπιοι. Κάθε χρόνο, προσπαθούμε να βελτιώνουμε τις υπηρεσίες μας, ώστε ο καθένας να μπορεί να απολαμβάνει νόστιμο, φθηνό και ποιοτικό φαγητό.

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το νησί μας φέτος και θα σας γνωρίσουμε προσωπικά, απολαύστε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Ελλάδας. Περιηγηθείτε σε αυτόν τον ιστότοπο και γνωρίστε την Αμμουλιανή, γνωρίστε την παραλία “Αλυκές” και την καντίνα μας!”… Σπύρος Σπυρόπουλος
Επικοινωνία
Καντίνε Σπύρος, Αλυκές
Ιδιοκτήτης: Σπυρόπουλος Σπύρος
63075 Αμμουλιανή
www.alikesbeach.gr

Prev Post

The Syros Project : Μαγειρεύοντας μαγειρίτσα στη Σύρο !

Next Post

Action Sigma Webtv. Victorious Team- Θέατρο Alhambra !

post-bars

Σχετικά άρθρα