Κορυφή

 ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ  ΜΠΟΥΚΙΑ & ΓΟΥΛΙΑ – Chef  : ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΣΕΣ / Οι κορυφαίες επιχειρήσεις εστίασης στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΠΟΥΚΙΑ & ΓΟΥΛΙΑ – Chef : ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΣΕΣ / Οι κορυφαίες επιχειρήσεις εστίασης στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΣΕΣ 

ΜΠΟΥΚΙΑ & ΓΟΥΛΙΑ

Το εστιατόριο ΜΠΟΥΚΙΑ & ΓΟΥΛΙΑ είναι ο ιδανικός χώρος για να απολαύσετε άψογο φαγητό σε πολύ μεγάλη ποικιλλία γεύσεων σ΄έναν παραμυθένιο χώρο , που έχει ξεπηδήσει απ ΄τις – αγαπημένες όλων μας –  δεκαετίες του 1950 και του 1960 .
Ο εξαιρετικός chef Θανάσης Κοντσές μεγαλουργεί εκεί καθημερινά και εντυπωσιάζει τους ντόπιους , τους τουρίστες αλλά κι όλες τις τριγύρω περιοχές – απ΄όπου έρχεται κόσμος αποκλειστικά  για να θαυμάσει τις πεντανόστιμες και ξεχωριστές του γεύσεις . Με μεγάλη εμπειρία , εύστοχη φαντασία , κορυφαία  γεύση , αξεπέραστες γνώσεις επί της μαγειρικής τέχνης , σοφή υπομονή , εύστροφη ηρεμία , δυναμικές τεχνικές , πολύ σεβασμό και άποψη – στην οποία το κοινό υποκλίνεται – ο εκλεκτός Θανάσης Κοντσές δικαίως συγκαταλέγεται απ΄το ACTION IN GREECE στους κορυφαίους Έλληνες chef  – που  κατακτούν το παγκόσμιο γίγνεσθαι  !
Ο ταλαντούχος chef περιτριγυρίζεται από μια μεγάλη κι έμπειρη ομάδα , που φροντίζει καθημερινά την πληθώρα των θαμώνων κι επισκεπτών του εστιατορίου .
Σημαντικός στυλοβάτης της επιχείρησης η σύζυγος του Θανάση , Σοφία Ελευθεριάδου – που με το γλυκό της χαμόγελο , τη ζεστή φιλοξενία , την ευγένεια  , την άφθαστη εξυπηρέτηση και τη λαμπερή της προσωπικότητα –  αποτελεί  σταθερή αξία στην εξέλιξη του εστιατορίου  .
Το μενού του εστιατορίου ΜΠΟΥΚΙΑ & ΓΟΥΛΙΑ μπορεί διαβεβαιωμένα να καλύψει και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο . Με εκλεκτές πρώτες ύλες , ντόπια προιόντα καθώς και προιόντα απ΄όλη την Ελλάδα – με εκλεκτά ορεκτικά , εξαιρετικές σαλάτες , πεντανόστιμες γεύσεις κρεατικών και ψαρικών … και για το φινάλε ένα επιδόρπιο ΕΚΠΛΗΞΗ !!!  Ότι θα δοκιμάσετε είναι χειροποίητο κι άρτια φροντισμένο …
Τα τραπεζάκια έξω απ ΄ το εστιατόριο αναβαθμίζουν αισθητικά τον πεζόδρομο της Κατερίνης ! Ο περιβάλλοντας άνετος και πεντακάθαρος εσωτερικός χώρος , η περίτεχνη διακόσμηση που αναβιώνει την ύψιστη αισθητική στις γιορτινές ημέρες , ακόμη κι οι τουαλέτες του εστιατορίου – που είναι κομψοτέχνημα … η κάθε λεπτομέρεια απ΄το πιάτο και το ποτήρι έως το πρότυπο σέρβις – συνθέτουν έναν υποδειγματικό χώρο για να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας .
Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση ΜΠΟΥΚΙΑ  & ΓΟΥΛΙΑ με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίαςφέρνοντας τον Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

Global Gastronomic Destination by Action In Greece  

County of Pieria

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ  ΜΠΟΥΚΙΑ & ΓΟΥΛΙΑ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Παρθενίου Βαρδάκα 10-12 και Γ. Ολυμπίου στον πεζόδρομο
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30  2351 400154
ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Ο Θανάσης και η Σοφία

Απολαύστε λίγα μόνο απ΄τα πάρα πολλά εξαιρετικά πιάτα του εστιατορίου ΜΠΟΥΚΙΑ ΓΟΥΛΙΑ

Για να πάρετε μια μικρή γεύση …

Ένα ονειρεμένο περιβάλλον που σε μεταφέρει σε άλλες εποχές

Η Sigma Dream Team πίσω απ΄τις κάμερες απολαμβάνει μια ιδανική φιλοξενία

Prev Post

ΜΥΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής…

Next Post

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ”ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ” : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης…

post-bars

Σχετικά άρθρα