Κορυφή

 ΜΥΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στον Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

ΜΥΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ – ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στον Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ

Η επιχείρηση  Μυδοκαλλιέργιες Μακρυγιάλου δημιουργήθηκε στο Μακρύγιαλο Πιερίας, σαν καλλιέργεια το 1993 – με 10 στρέμματα στη θάλασσα και σήμερα καλλιεργεί 30 στρέμματα , με δυναμική 300 τόνων μυδιών ετησίως.

Ο Χρήστος Κουλουκουριώτης ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση , που αφορά στις πρότυπες μυδοκαλλιέργειες στο Μακρύγιαλο στην Πιερία  και την απογείωσε !

Πρόκειται για έναν επιχειρηματία υπερδραστήριο , άρτια καταρτισμένο , πολύ δημιουργικό και γεμάτο με αστείρευτη διάθεση .

Η επιχείρηση δραστηριοποιείται  εκτός της λιανικής και σε χονδρική όπως και σε υπερχονδρική πώληση – εστίαση καθώς και ιχθυαγορές, σε όλη την Ελλάδα όπως και με εξαγωγές στο εξωτερικό σε Κύπρο, Γαλλία, Ισπανία κλπ. Τηρούνται  όλοι οι περιβαλλοντικοί όροι , βάσει κανονισμών της Ευρωπαικής Ένωσης. Η επιχείρηση διατηρεί συσκευαστήριο απο το 2012, στα πρότυπα HASP.

Τα μύδια είναι  100% βιολογικό προϊόν .Είναι ίσως το μοναδικό τρόφιμο, που εξετάζεται και αναλύεται – τόσο στη σάρκα όσο και στο νερό – από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης κάθε εβδομάδα , πριν αλιευθεί και διακινηθεί στην αγορά.
Εκτός από τα μύδια που παράγονται αποκλειστικά και σε όλες τις διαδικασίες απ΄την επιχείρηση Μυδοκαλλιέργιες Μακρυγιάλου – διατίθενται  προς πώληση  σε συνεργασία με ψαράδες – δύτες  κι άλλα προϊόντα . Όλα τα είδη οστράκων πχ κυδώνια, αχιβάδες και άλλα είδη , καθώς και ψάρια, νωπά και κατεψυγμένα, γαρίδες σε όλα τα μεγέθη, χταπόδια , καβούρια  και άλλα θαλασσινά .
Η επιχείρηση αναλαμβάνει την αποστολή των προιόντων , με μεταφορικές ή με δικά τους  μέσα κατόπιν συνεννόησης ανάλογα την περιοχή .
Η  υποδειγματική επιχείρηση του Χρήστου Κουλουκουριώτη  ξεχωρίζει δυναμικά στην Ελλάδα   κι έπεται η  καταξίωση της επιχείρησης  στην παγκόσμια αγορά μέσω του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ  ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ   .

 

Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση ΜΥΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΙΩΤΗΣ  με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίαςφέρνοντας τον Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

 

Global Gastronomic Destination by Action In Greece  

County of Pieria

 

ΜΥΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ

Παραγωγή , τυποποίηση και διάθεση

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Μακρύγιαλος Πιερίας

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

+30 2353 301070

+30 697 840 2780

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

https://www.facebook.com/p/%CE%9C%CF%85%CE%B4%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%9C%CE%B1%CE%BA%CF%81%CF%85%CE%B3%CE%B9%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85-100066799150964/?paipv=0&eav=AfapgGDhblVJXXSORGpZt_ggunS42LzNEduv3S3P1y1zvkHevue1WzNYgeoORUGL9OA&_rdr

 

 

Το πρότυπο εργαστήριο

 

Επάνω στο καίκι

 

 

Μαγειρική πάνω στο καίκι απ΄την executive chef Ισιδώρα Τραχιλίδου

 

Prev Post

Global Gastronomic Destination by Action In Greece-County of Pieria

Next Post

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΜΠΟΥΚΙΑ & ΓΟΥΛΙΑ – Chef : ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΣΕΣ /…

post-bars

Σχετικά άρθρα