Κορυφή

 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ  ΕΛΑΦΙΝΑ  : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στον Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΕΛΑΦΙΝΑ : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στον Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας …

ΙΣΙΔΩΡΟΣ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΗΣ

Ο δυναμικός , ευρηματικός και φιλόξενος Ισίδωρος Τσιντικίδης διατηρεί την πατροπαράδοτη οικογενειακή συνταγή για τα εξαιρετικά του αναψυκτικά και την εξελίσσει με γνώμονα τις ανάγκες του σήμερα . Η άφθαστη ποιότητα και η εξαιρετική γεύση – τον κατατάσσουν στις πρώτες θέσεις της παραγωγής αναψυκτικού στην Ελλάδα .

Σ ΄ένα σύγχρονο εργαστήριο δημιουργεί καθημερινά , έχοντας στο πλευρό το γιό του , που ως άξιος συνεχιστής της οικογενειακής παράδοσης – έχει ταχθεί στον καθημερινό αγώνα , για την εξυπηρέτηση ενός μεγάλου πελατολογίου σ΄ένα  δίκτυο χονδρικής πώλησης στη Βόρεια Ελλάδα – ενώ ταυτόχρονα οργανώνουν μια δυναμική εξόρμηση χονδρικών πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα .

Ήταν μεγάλη η χαρά  γενικότερα με τη γνωριμία μας με όλη την οικογένεια Τσιντικίδη και την όμορφη ξενάγηση που μας έκαναν στην επιχείρηση τους .

Η επιτυχία είναι μονόδρομος για την υποδειγματική επιχείρηση ΕΛΑΦΙΝΑ στην Ελλάδα καθώς  και  η  καταξίωση της επιχείρησης  στην παγκόσμια αγορά μέσω του ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟΥ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ  .

Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ  ΕΛΑΦΙΝΑ  με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίας – φέρνοντας τον Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

Global Gastronomic Destination by Action In Greece   County of Pieria

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Κωνσταντίνου Καραμανλή 54, Αιγίνιο Πιερίας
60300

ΤΗΛΕΦΩΝΟ

+30  2353023053

 

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ Facebook

 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100053642480372&locale=el_GR

 

 

 

Η οικογένεια

Τα εκλεκτά προιόντα

Μαγειρεύοντας με την executive chef Ισιδώρα Τραχιλίδου ” ΚΕΙΚ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΓΚΑΖΟΖΑΣ ΕΛΑΦΙΝΑ ”

 

 

Prev Post

Donuts Megas : Οι κορυφαίες επιχειρήσεις παραγωγής και μεταποίησης στον…

Next Post

Global Gastronomic Destination by Action In Greece-County of Pieria

post-bars

Σχετικά άρθρα