Κορυφή

 ΕΣΕΙΣ : ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !
13 Μαρτίου 2024

ΕΣΕΙΣ : ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΤΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !

Κάθε φορά που ανακαλύπτουμε ένα γαστρονομικό προορισμό και τον επισκεπτόμαστε , στέλνουμε και το ανάλογο newsletter για την ενημέρωση του κοινού που μας αγκαλιάζει και έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του  για τα συγκεκριμένα θέματα . Ανήκετε στο γαστρονομικό κοινό της Ελλάδας ;;; Αγαπάτε να ανακαλύπτετε τα καλύτερα , τους καλύτερους , τους πιο έντιμους εκπροσώπους φαγητού στη χώρα μας ;;;

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε που πρόκειται να πάμε και να μας δώσετε τη δική σας γνώμη επ΄αυτού .

Μην ξεχνάμε ότι όλα γίνονται για το καλό αυτής της χώρας , της πιο φωτεινής του κόσμου !

Δώστε μας λοιπόν τα φώτα σας , προτείνετε μας που εσείς απολαμβάνετε το φαγητό σας και ζήστε συναρπαστικές εμπειρίες μέσα απ΄το Action In Greece . Δυό φορές τον χρόνο σας ανταμείβουμε με κληρώσεις που θα σας κάνουν να ξεφύγετε απ΄την καθημερινότητα σας και να ταξιδέψετε μαζί μας .

1) Διεκδικήστε δυό φορές τον χρόνο ταξίδια , για τις εποχές Άνοιξη και Φθινόπωρο , που προσφέρουμε με όλα τα έξοδα σας πληρωμένα σε συνεργασία με τους πολύτιμους χορηγούς του Action In Greece .

2) Διεκδικήστε ένα τριήμερο ταξίδι τον χρόνο στο εξωτερικό  , για να επισκεφθείτε εστιατόρια της κάθε χώρας , που στηρίζουν τα βραβευμένα προιόντα του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ και κατ΄επέκταση Ελληνικές συνταγές και γνωρίστε τους φιλέλληνες chef που  έχουν γενικότερες συνδιαλλαγές με τη δράσεις του Action In Greece καθώς και τους Έλληνες chef που διαπρέπουν στο εξωτερικό .

Για πληροφορίες για την εγγραφή σας στο newsletter επί της δράσης αξιολόγησης και σύστασης επιχειρήσεων γαστρονομίας στην Ελλάδα μπορείτε να επικοινωνήσετε στο e-mail : sigmagreece.studio@outlook.com.gr

 

Prev Post

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ #ΠΟΙΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ…

Next Post

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΟΥΤΟΣ : CERTIFIED PASTRY CHEF – CONFECTIONER – SUGAR…

post-bars

Σχετικά άρθρα