Κορυφή

 Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 – ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ * ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ Ή ΔΕΙΠΝΟ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ CHEF ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟΥ  !
10 Δεκεμβρίου 2023

Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ – ΜΑΡΤΙΟΣ 2023 – ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ * ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΓΕΥΜΑ Ή ΔΕΙΠΝΟ ΔΙΑ ΧΕΙΡΟΣ ΤΟΥ ΕΚΛΕΚΤΟΥ CHEF ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΝΟΥ !

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΚΛΕΚΤΟ ΓΕΥΜΑ Ή ΔΕΙΠΝΟ  ΣΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΠΕΝΤΑΣΤΕΡΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ACTION IN GREECE , ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΟ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΓΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ , ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΑΝΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ ΒΑΣΙΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΨΑΡΟΦΑΓΕΙΑ !!!

 

***** ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΑΠ΄ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ

 

Το χρονογράφημα …

Ήταν η ώρα να δοκιμάσουμε την ιδανική ψαροφαγεία στην Άρτα !!!

Όπως πάντα οι ντόπιοι είχαν κάνει το θαύμα τους και μας μίλησαν για το ΚΑΡΝΑΓΙΟ και το εξαιρετικό έργο που κάνει εκεί , ο chef Δημήτρης Μάνος . Μαγειρεύει εκπληκτικά , έχει τον μοναδικό δικό του τρόπο να ξεσηκώνει τον ουρανίσκο με τα πιάτα του και την μαγειρική του ευφυία κι επιπλέον είναι ένας μεγάλος καλλιτέχνης καθώς η υψηλή αισθητική του εστιατορίου του – είναι αποκλειστικά δικό του δημιούργημα . Συμπεριλαμβανομένου ότι ο Δημήτρης είναι ένας δεινός ψαράς , σας προκαλούμε να αντιληφθείτε τι ακριβώς θα δοκιμάσετε στο ΚΑΡΝΑΓΙΟ του !!!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063644139611

 

Με τον Δημήτρη Μάνο στο υπέροχο ΚΑΡΝΑΓΙΟ του !!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#Οι φωτογραφίες παραχωρούνται  απ΄το προσωπικό  αρχείο της Προέδρου του Ανθολογίου της Ελληνικής Γαστρονομίας , κυρίας  Σοφίας Στάμου

 

Συγχαρητήρια Δημήτρη  για την γευστική εμπειρία , που μας χάρισες και για την πρότυπη φιλοξενία σου !!!

 

  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ
  • ΒΡΑΒΕΙΟ ΔΙΑΣ    –   ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ***** 2022 ( ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΕΤΟΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ  )  –  2023 ( ΕΤΟΣ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ )
Prev Post

Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ…

Next Post

Η ΑΡΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΥ ΘΗΣΑΥΡΟΥ : ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ…

post-bars

Σχετικά άρθρα