Κορυφή

 1η Ιανουαρίου 2022 , η Πρωτοχρονιά που έγινε το μεγάλο ξεκίνημα για την Παγκόσμια αναγνώριση της Ελληνικής Γαστρονομίας !

1η Ιανουαρίου 2022 , η Πρωτοχρονιά που έγινε το μεγάλο ξεκίνημα για την Παγκόσμια αναγνώριση της Ελληνικής Γαστρονομίας !

Τιμητικά το έτος 2022 , αποτελεί το εφαλτήριο στην απόδοση διακρίσεων για τους κορυφαίους εκπροσώπους της Ελληνικής Γαστρονομίας !

Μέσα απ΄αυτούς κι αναγνωρίζοντας την αξιοσέβαστη προσπάθεια τους , παίρνουμε τη δύναμη να προβάλλουμε τόσο στην ενδοχώρα όσο και στο εξωτερικό , αυτούς τους καθημερινούς ήρωες που από όποιο πόστο κι αν βρίσκονται , κάνουν το δικό τους μοναδικό  αγώνα να ξεχωρίζουν και να δίνουν στο κοινό  , τον καλύτερο τους εαυτό .

Αυτούς επιβραβεύουμε , αυτούς ανακαλύπτουμε και μαζί προχωράμε στα χρόνια που έρχονται με δυναμικές προωθήσεις , κάνοντας την Ελληνική Γαστρονομία την πρώτη στη Γη !!!

Κάθε έτος θα σας παρουσιάζουμε τους αποκτηθέντες των διακρίσεων , όπου στα βραβεία τους επί του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ – υπάρχει πάντα το τιμητικό έτος 2022 και ακολουθεί το έτος απόκτησης της βράβευσης τους απ΄το Action In Greece !

Καλό ταξίδι, Ελληνική Γαστρονομία και Συγχαρητήρια στους αποκτηθέντες των τιμών !!!

 

Prev Post

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ : Νομικός εκπρόσωπος διοίκησης επί του Ανθολογίου της…

Next Post

ΑΡΤΑ : Ο θησαυρός της Ηπείρου , που εξερευνήσαμε Γαστρονομικά…

post-bars

Σχετικά άρθρα