Κορυφή

 ΠΕΝΥ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ : Σκηνογράφος – Διακοσμήτρια – Location Manager – Food stylist – Εξειδίκευση στις φωτογραφίσεις πιάτων και προιόντων – Εικαστικό marketing τροφίμων
16 Νοεμβρίου 2023

ΠΕΝΥ ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ : Σκηνογράφος – Διακοσμήτρια – Location Manager – Food stylist – Εξειδίκευση στις φωτογραφίσεις πιάτων και προιόντων – Εικαστικό marketing τροφίμων

Η Πένυ Τσουκαράκη αποτελεί μια μεγάλη προσωπικότητα  στον κόσμο της Ελληνικής τηλεόρασης , των μαγειρικών τηλεοπτικών εκπομπών – σε συνεργασία με Πανελλαδικά κανάλια και πολλά ΜΜΕ σε έντυπο τύπο και διαδίκτυο  . Εδώ και 40 χρόνια ασταμάτητα εργάζεται ως σκηνογράφος με VIP – σε στούντιο και Ελληνικές τηλεοπτικές  πασίγνωστες σειρές  . Η μεγάλη της εμπειρία την κάνει να διακρίνεται όλα αυτά τα χρόνια – όπου διατηρεί τη δική της εταιρεία ΣΚΗΝΟΓΡΑΦΙΑΣ , ΕΝΔΥΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ και ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ .

Απ΄το 2010 συνεργάζεται ως σκηνογράφος , ενδυματολόγος και food stylist – με τον Όμιλο ΜΜΕ και τηλεοπτικών παραγωγών της Sigma Media Group .

Το 2015 ανέλαβε την Παγκόσμια σκηνογραφική παρουσίαση του Action In Greece , με δυνατές παρουσιάσεις σε διεθνείς εκθέσεις και πήρε διθυραμβικές κριτικές για τις ιδέες της από σημαντικούς εκπροσώπους του είδους της απ΄το εξωτερικό .

Έχει εξειδικευμένες σπουδές στη διακόσμηση και το labelling καθώς και στην γραφιστική τέχνη . Είναι διακεκριμένη πτυχιούχος της Σχολής Καλών Τεχνών στο Παρίσι , με πολλές σπουδές και σεμινάρια που έχει η ίδια επιμεληθεί σε όλο τον κόσμο .

 

“Σήμερα είμαι στην Αγγλία, για παράδειγμα, και δεν έχω να πάω πουθενά. Τι να δεις; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ; Δε με νοιάζει. Όπως κι όταν πάω στη Γερμανία, δε με ενδιαφέρει να δω το Τείχος του Βερολίνου, το οποίο δεν είναι σύμβολο ευημερίας, αλλά το ακριβώς αντίθετο. Αλλά κανείς δε μπορεί να αγνοήσει τη Δήλο, τον Παρθενώνα και τις Μυκήνες!”
Ρόμπιν Ουίλιαμς
ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΕΙΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ …
ΠΕΝΥ  ΤΣΟΥΚΑΡΑΚΗ
Prev Post

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΛΕΓΡΗΣ : Film maker – Εξειδικευμένος σκηνοθέτης σε ντοκιμαντέρ…

Next Post

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗΣ : Νομικός εκπρόσωπος διοίκησης επί του Ανθολογίου της…

post-bars

Σχετικά άρθρα