Κορυφή

 The Santorini Wedding Project : Plaisir / Hair Stylist Santorini, Cyclades, Greece
23 Σεπτεμβρίου 2023

The Santorini Wedding Project : Plaisir / Hair Stylist Santorini, Cyclades, Greece

Το κομμωτήριο Plaisir ειδικεύεται στη δημιουργία του καλύτερου χτενίσματος για την ιδιαίτερη βραδιά του γάμου σας. Δημιουργούν τη βραζιλιάνικη θεραπεία κερατίνης, τη μελλοντική θεραπεία που προσφέρει 80% λεία μαλλιά. Κάνουν 100% φυσικές επεκτάσεις μαλλιών και 100% φυσικές πλεξούδες. Το σαλόνι προσφέρει επίσης:
Ανδρικό, γυναικείο, παιδικό κούρεμα * βαφή μαλλιών * ανταύγειες μαλλιών * σύσφιξη μαλλιών * βραζιλιάνικη κερατίνη * περμανάντ * φόρμα μαλλιών *
Styling μαλλιών * Καλλιτεχνικό χτένισμα * σινιόν * μανικιούρ * πεντικιούρ * μακιγιάζ * νυφικά χτενίσματα * βραδινά χτενίσματα * θεραπείες μαλλιών !
Λίτσα Αλεφραγκή : Το 2001 αποφοίτησε από τη Δημόσια Σχολή Κομμωτικής . Εργάστηκε για 2 χρόνια κάνοντας εξάσκηση και στη συνέχεια εντατική μετεκπαίδευση σε σαλόνια. Το 2002 άνοιξε το πρώτο της σαλόνι σε ένα παραδοσιακό χωριό της Σαντορίνης. Μετά από 10 χρόνια επιτυχίας, αποφάσισε να μεταφέρει το σαλόνι στα Φηρά και να το ονομάσει Plaisir! Στόχος της είναι η ανανέωση, η δημιουργία, η χαλάρωση και φυσικά η τελειότητα!
Η Λίτσα και οι συνεργάτες της βρίσκονται πάντα στην πρώτη γραμμή της εξέλιξης της κομμωτικής παρακολουθώντας σεμινάρια από Ελλάδα και Ευρώπη ως Παλαιολόγος, Κίκερης, Cameron, Vidal-Sasoon, Tony & Guy κ.α.

Plaisir Hair Stylist

Κομμωτήριο Plaisir – Θήρα Σαντορίνη Κυκλάδες Ελλάδα
Τηλέφωνα:
2286 082023 – 2286 082023
Διεύθυνση:
Φηρά (Κοντά στα Φηρά)
84700 Σαντορίνη, Κυκλάδες, Ελλάδα
www.plaisirhairstylist.gr
litsas.hairstyles@gmail.com

Prev Post

The Santorini Project: Rent a car. Drossos !

Next Post

The Santorini Project: Beauty Santorinian history Plaisir. Beauty, Wedding Specialists…

post-bars

Σχετικά άρθρα