Κορυφή

 The Santorini Project: Καταδύσεις στη βαθιά υγρή θάλασσα #Aegean Divers #Κώστας Σαρμάς!
23 Σεπτεμβρίου 2023

The Santorini Project: Καταδύσεις στη βαθιά υγρή θάλασσα #Aegean Divers #Κώστας Σαρμάς!

Το καταδυτικό κέντρο Aegean Divers βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Ειρήνης-Πύργου. Θα βρείτε το καταδυτικό μας κέντρο απέναντι από το μεξικάνικο εστιατόριο “Senior Zorba”, δίπλα στον φούρνο. Η τοποθεσία μας είναι πολύ κεντρική καθώς βρισκόμαστε στον κεντρικό δρόμο μεταξύ του λιμανιού του Αθηνιού και των Φηρών, της πρωτεύουσας του νησιού.

Επισκεφθήκαμε τουλάχιστον 38 διαφορετικές καταδυτικές τοποθεσίες σε όλο το νησί με την πλειοψηφία να βρίσκεται στο δυτικό και νοτιοδυτικό τμήμα του νησιού καθώς και στην περιοχή του ηφαιστείου, όπου κάνουμε καταπληκτικές καταδύσεις τοίχου. Διαθέτουμε ταχύπλοο 9 μέτρων τύπου «Πίκιλος» με κινητήρα ντίζελ 300 ίππων, χωρητικότητας 19 δυτών και με τον εξοπλισμό τους και την ηλιοπροστασία για να παρέχουν προστασία και να κάνουν το ταξίδι στα καταδυτικά σημεία πιο άνετο και ευχάριστο. Σκάφος RIB 6,5 μέτρων με κινητήρα 225 HP.

Συναντιόμαστε στις 08:45-09:00 για να ετοιμάσουμε τον καταδυτικό εξοπλισμό και μετά πάμε στον συνομήλικο όπου δένουμε το σκάφος μας. Ξεκινήσαμε γύρω στις 10:30 και επιστρέφουμε στο καταδυτικό κέντρο γύρω στις 14:30-15:30 για να πλύνουμε τον καταδυτικό εξοπλισμό.

Εάν έχετε δικό σας αυτοκίνητο, υπάρχει άφθονος χώρος στάθμευσης μπροστά και στο πλάι του καταδυτικού κέντρου, ενώ η στάση του λεωφορείου βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Προσφέρουμε επίσης υπηρεσία παραλαβής μόνο από τον κεντρικό σταθμό λεωφορείων των Φηρών.

Στο καταδυτικό μας κέντρο λειτουργούμε επίσης ένα καλά οργανωμένο και εξοπλισμένο κατάστημα καταδύσεων με μάρκες όπως TUSA, WATERPROOF, SEAC-SUB, SUUNTO, MARINE POOL, NAUTICA, CITIZEN και MARES. Πουλάμε επίσης μαγιό και αξεσουάρ παραλίας.

Το καταδυτικό μας κέντρο είναι πιστοποιημένο από SSI και PADI, είναι εφοδιασμένο με νέο καταδυτικό εξοπλισμό και διαθέτει αεροσυμπιεστή αέρα 400 l/min για αέρα, NITROX και TRIMIX. Υπάρχει χώρος διδασκαλίας με φορητό υπολογιστή και προβολέα και πίνακα. Έχουμε επίσης WC και ντους. Επιθεωρούμαστε ετησίως από το BUREAU VERITAS και πάντα μας χορηγείται πιστοποίηση ποιότητας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN14467 για τις υπηρεσίες που παρέχουμε και την ποιότητα του αέρα και του καταδυτικού εξοπλισμού που χρησιμοποιούμε.

Όλοι εμείς στην Aegean Divers σκεφτόμαστε πρώτα τις καταδύσεις και μετά τις επιχειρήσεις. Επομένως, πρώτα και κύρια θέλουμε οι πελάτες μας να απολαμβάνουν τις καταδύσεις μαζί μας. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τους πελάτες μας αλλά έχοντας πάντα στο μυαλό μας την ασφάλεια. Εάν, για παράδειγμα, είστε πιστοποιημένος δύτης ανοιχτού νερού, δεν μπορούμε να σας μεταφέρουμε στο ναυάγιο που βρίσκεται στα 33 μέτρα, αλλά μπορούμε να σας πάμε να επισκεφτείτε ένα στα 10 μέτρα, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την κατάδυση μέσα στα κατάλληλα όρια βάθους και μέσα στη ζώνη άνεσής σας .

Οι ιδιοκτήτες του καταδυτικού κέντρου, Κώστας και Βάσω, καθώς και το προσωπικό τους, στοχεύουν όλοι να σας προσφέρουν την καλύτερη και φιλική εξυπηρέτηση και είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με οποιαδήποτε απορία σχετικά με τις καταδύσεις αλλά και με την έξοδο, το φαγητό, όπου να πάτε και οτιδήποτε άλλο μπορεί να χρειαστείτε βοήθεια.

Όλες οι εκδρομές και τα μαθήματα καταδύσεων που προσφέρονται από το “Aegean Divers” μπορούν να κρατηθούν με ασφάλεια και ασφάλεια με το ηλεκτρονικό μας σύστημα κρατήσεων.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με τη σειρά μαθημάτων και εκδρομών κατάδυσης ή θέλετε περισσότερες πληροφορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε με οποιαδήποτε απορία και ανυπομονούμε ειλικρινά να σας καλωσορίσουμε στο μαγευτικό νησί της Σαντορίνης.
www.aegeandivers.com


Ζήστε το στην παγκόσμια οικογένεια της Action In Greece…

Prev Post

The Santorini Project : Το Ηφαίστειο στη Σαντορίνη !

Next Post

The Santorini Project : Erotokritos Bakery ! Περιήγηση στη Σαντορίνη…

post-bars

Σχετικά άρθρα