Κορυφή

 Cooking in Greek by Sofia. Μαγειρεύοντας σαλάτα με ζυμαρικά, μύδια και ελιές στη Χαλκιδική  με τη Σοφία !
25 Αυγούστου 2018

Cooking in Greek by Sofia. Μαγειρεύοντας σαλάτα με ζυμαρικά, μύδια και ελιές στη Χαλκιδική με τη Σοφία !

Η ιδιαίτερη μαμά-σεφ μας, Σοφία Στάμου, συνεχίζει να περιοδεύει την Ελλάδα και να παρουσιάζει τα καλύτερα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο, με το “Cooking in Greek by Sofia#A la cuisine Grecque de Sophie”.
Η Adore Olivellas S.A και η ατελείωτη ποιότητά της από μια συνταγή φτιαγμένη από τη Σόφια.

Olivellas S.A., μια οικογενειακή εταιρεία με έδρα τη Χαλκιδική. Ιδρύθηκε το 1993, μεγαλώνει έκτοτε και σήμερα έχει γίνει ένα από τα μεγαλύτερα εργοστάσια στην Ελλάδα το υποκατάστημά της. Η Olivellas εξειδικεύεται στην επεξεργασία, συσκευασία και εξαγωγή ελληνικών ελιών. Πιστοποιημένο από IFS:v6, BRC v:7, ISO 22000:2005, ISO 9001:2008, Kosher, Halal και εφαρμόζει το ISO 14001:2004. Η εταιρεία εξάγει ελιές υψηλής ποιότητας σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο. Η συνολική ελαιοπαραγωγική ικανότητα ξεπερνά τους 8.000-9.000 τόνους ετησίως. Αυτή τη στιγμή η Olivellas απασχολεί περίπου 65-70 εργαζόμενους.

Πράσινες ελιές Χαλκιδικής υψηλής ποιότητας (Π.Δ.Ο. Πρασίνες Ελιές Χαλκιδικής), ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι, κομμένες σε φέτες, γεμιστές με αμύγδαλα, σκόρδο, πάπρικα ή φυσική πιπεριά, αγγουράκι, πορτοκάλι, λεμόνι, jalapeno, τσίλι, ξερή ντομάτα, επίσης ολόκληρες μαύρες ελιές Καλαμάτας και κομμένες σε φέτες, αποστειρωμένες ελιές Black Confit ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι και σε φέτες, ξανθές & μαύρες φυσικές ελιές τύπου Άμφισσας και μαύρες αποξηραμένες ελιές σταφίδας, είναι μερικά από τα προϊόντα που ονειρεύεται κάθε λάτρης της ελιάς.
www.olivellas.gr

Prev Post

The Halkidiki Project : Eating fast and gorgeous. Alli Mpanta…

Next Post

The Halkidiki Project : Eating fast and gorgeous. Meneis gia…

post-bars

Σχετικά άρθρα