Κορυφή

 The Santorini Project : Μαγειρεύοντας κορκοσελα στη Σαντορίνη !
5 Απριλίου 2016

The Santorini Project : Μαγειρεύοντας κορκοσελα στη Σαντορίνη !

Τοπικές πρώτες ύλες, νόστιμα πιάτα για μια αξέχαστη γευστική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα στη Σαντορίνη
Τοποθεσία: Το εστιατόριο Aegialos βρίσκεται στην παραλία του Έξω Γιαλού ακριβώς δίπλα στη θάλασσα και μόλις 2 χλμ από την πρωτεύουσα της Σαντορίνης, τα Φηρά.

Το σκηνικό: Ένα παραδοσιακό σκάφος έχει ανακαινιστεί και μεταμορφωθεί σε έναν άνετο καναπέ με μαξιλάρια σε απαλό μπλε και πράσινο. Καθίστε σε αυτή τη σκιερή, όμορφη γωνιά του εστιατορίου Αιγιαλός, ή σε οποιοδήποτε τραπέζι του εστιατορίου Αιγιαλός, φτιαγμένο με γούστο και πραγματικό νησιώτικο στυλ. Οι απαλοί τόνοι των χρωμάτων, οι νησιώτικες και θαλασσινές λεπτομέρειες συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το χαλαρωτικό σκηνικό του εστιατορίου Αιγιάλος με την ήρεμη θέα στη θάλασσα πάντα δίπλα σας.

Η κουζίνα: Η κουζίνα και το μενού του εστιατορίου Αιγιαλός επικεντρώνεται σε πραγματικές γεύσεις της Σαντορίνης. Τα νόστιμα νησιώτικα πιάτα φτιάχνονται με μεράκι και αγάπη. Απολαύστε καλοκαιρινές γεύσεις δίπλα στη θάλασσα στις πολύχρωμες καρέκλες του εστιατορίου Aegialos στα Φηρά. Θαλασσινά, τραγανές σαλάτες, νόστιμοι μεζέδες, τοπικά κυρίως πιάτα και φρέσκο ψάρι συμπληρώνουν το μενού του εστιατορίου Αιγιαλός στον Έξω Γιαλό στα Φηρά. Απολαύστε το γεύμα σας συνοδευόμενο από κρασιά από τους αμπελώνες του νησιού ή μια καράφα ούζο ή ρακή.

Τοπικά Προϊόντα: Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία όλων των εδεσμάτων στο εστιατόριο Αιγιάλος παράγονται από την οικογένεια Αναπλιώτη και φτάνουν καθημερινά στο εστιατόριο. Η φάβα, τα ντοματίνια, η μελιτζάνα, το ντόπιο τυρί και μια σειρά από άλλα προϊόντα, που καλλιεργούνται αποκλειστικά στο νησί, έρχονται στο εστιατόριο Αιγιαλός για να τα απολαύσετε με τους αγαπημένους σας. Επίσης, φρέσκο ψάρι έρχεται καθημερινά στο εστιατόριο από ντόπιους ψαράδες και το Αιγαίο.

Αιγιαλός, Beach Restaurant @ Fira Santorini

Το εστιατόριο Aegialos είναι μια τέλεια επιλογή στη Σαντορίνη για φαγητό δίπλα στη θάλασσα. Υλικά ντόπιας παραγωγής, φρέσκο ψάρι, και νόστιμοι μεζέδες για να συνοδεύσουν το κρασί, από τους αμπελώνες της Σαντορίνης, ούζο ή ρακή. Δειπνώντας στο εστιατόριο Aegialos στον Έξω Γιαλό, τα Φηρά είναι ένα ιδανικό φινίρισμα για μια μέρα στη θάλασσα με υπέροχες γεύσεις και ονειροπόληση δίπλα στη θάλασσα και το ηφαιστειογενές τοπίο της παραλίας του Έξω Γιαλού στα Φηρά.

Εστιατόριο Αιγιαλός

Παραλία Έξω Γιαλός, Φηρά, Σαντορίνη, PO 84700

Τηλέφωνο: +30 22860 25816

www.aegialos-beach.com

Email: info@aegialos.com

Prev Post

The Santorini Project : Μαγειρεύοντας χοιρινό ψαρονέφρι με μέλι και…

Next Post

The Santorini Project : Demo by Sigma Media Group. Ιστορία,…

post-bars

Σχετικά άρθρα