Κορυφή

 Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Giannis Kyriakidis and Kostas Gougousis#Οι κορυφαίες ταβέρνες στην Ελλάδα#ΣΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ !
6 Σεπτεμβρίου 2024

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Giannis Kyriakidis and Kostas Gougousis#Οι κορυφαίες ταβέρνες στην Ελλάδα#ΣΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ !

ΣΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ

Η ιστορία  ενός   λάτρη  της παραδοσιακής μαγειρικής κρεάτων – του αείμνηστου ΘΩΜΑ ΓΟΥΓΟΥΣΗ , που αναβιώνει κι εξελίσσεται δυναμικά απ΄τους άξιους συνεχιστές του , τον ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ και το γιό του  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΟΥΓΟΥΣΗ

Σε μια αυθεντική Ελληνική παραδοσιακή ταβέρνα στη Γανόχωρα Κατερίνης στην Πιερία , συναντήσαμε όχι μόνο εκπληκτικές γεύσεις αλλά και σπάνιους ανθρώπους !

Ο Μπαρμπά Θωμάς αποτελεί έναν εθιστικό γαστρονομικό προορισμό για τους ντόπιους , τις κοντινές τριγύρω στην Πιερία περιοχές και φυσικά τους τουρίστες που περιμένουν ανυπόμονα να δοκιμάσουν γνήσια Ελληνικά παραδοσιακά πιάτα σούβλας και σχάρας .

Ο Γιάννης Κυριακίδης κι ο Κωνσταντίνος Γουγούσης , είναι οι έμπειροι δημιουργοί μοναδικών μεζέδων , που προετοιμάζονται με μεγάλη προσοχή και σεβασμό προς το κοινό τους , μέσα από άφθαστα υλικά και τοπικές πρώτες ύλες . Υπέροχες και φρεσκοκομμένες σαλάτες , Ελληνικά παραδοσιακά τυριά , χειροποίητα ορεκτικά και φυσικά εξαιρετικό κρασί !!!

Χειμώνα , καλοκαίρι , η ευρύχωρη επιχείρηση –  που πραγματικά έχει ξεπηδήσει αισθητικά και γευστικά από άλλες εποχές – υποδέχεται πληθώρα κόσμου  …

Με την υπογραφή δυό σημαντικών ανδρών της παραδοσιακής μαγειρικής και του τέλειου ψησίματος , του Γιάννη και του Κώστα , ο ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑΣ αποτελεί θεσμό , τον οποίο γνωρίσαμε , απολαύσαμε και αποθεώσαμε .

Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση  ΣΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ  με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίαςφέρνοντας το Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

ΣΤΟΥ ΜΠΑΡΜΠΑ ΘΩΜΑ

Διεύθυνση

Πρώτο  χλμ Κατερίνης – Γανόχωρας

Νομός Πιερίας

 

Τηλέφωνο

+ 30 2351 400391

 

E- mail :

stoumparmpathoma@gmail.com

 

Σελίδα στο facebook

https://www.facebook.com/profile.php?id=100070311484703&locale=el_GR

Global Gastronomic Destination by Action In Greece  – County of Pieria

 

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΤΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ

Η ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ

 

Prev Post

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Christos and Kostas…

Next Post

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Christos Kouloukouriotis#ΜΥΔΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΥ…

post-bars

Σχετικά άρθρα