Κορυφή

 Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Christos and Kostas Alexandridis#ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ !
3 Σεπτεμβρίου 2024

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Christos and Kostas Alexandridis#ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ !

ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ

https://www.toplastiri.gr/index.php/el/

Το μεράκι κι η αγάπη για την παράδοση της οικογενειακής επιχείρησης “Το Πλαστήρι” είναι τα βασικά συστατικά των προϊόντων που παρασκευάζουν . Οι αγνές πρώτες ύλες που προμηθεύονται από ντόπιους παραγωγούς δίνουν υπεραξία στα ζυμαρικά και τα καθιστούν ιδιαίτερα εύγευστα και μοναδικά. Η επιχείρηση λειτουργεί εδώ και 26 χρόνια . Ξεκίνησε δειλά το 1998 και με τη μεγάλη αγκαλιά του κόσμου , κατάφερε να εξελιχθεί δυναμικά κι απέκτησε ένα υπερσύγχρονο εργαστήριο-βιοτεχία . Από εκεί μπορούν να εξυπηρετήσουν άρτια το μεγάλο πελατολόγιο τους σε όλη την Ελλάδα και στο εξωτερικό .

Μας εντυπωσίασαν τα χειροποίητα ζυμαρικά υψηλής ποιότητας που ξυπνούν μνήμες απ΄το παρελθόν και αναβιώνουν ξεχασμένες γεύσεις.

Τα ζυμαρικά «Το Πλαστήρι» παράγονται στην Κατερίνη, στους πρόποδες του Ολύμπου, από 100% σιμιγδάλι σκληρό σίτου , από πιστοποιημένες βιολογικές γεωργικές καλλιέργειες.

Με την ίδια ποιότητα θα βρείτε στη μεγάλη γκάμα τους και ξεχωριστά παραδοσιακά προιόντα , όπως βιολογικά ζυμαρικά , ζυμαρικά από αλεύρι Ντίνκελ και ζυμαρικά από αλεύρι δίκοκκου σιταριού – όλα πιστοποιημένα απ΄ τη ΔΗΩ .

Στην υποδειγματική βιοτεχνία έμπειρες νοικοκυρές πλάθουν φυλλα για σπιτικές πίτες.

Ταυτότητα για ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ είναι η ποιότητα και η συνέπεια.

Η οικογένεια Αλεξανδρίδη κράτησε τις παλιές παραδοσιακές συνταγές της γιαγιάς και τις μετέφερε στο σήμερα κρατώντας την ίδια ακριβώς ποιότητα .

Η εξέλιξη αναμένεται ακόμη πιο δυναμική καθώς ο μπαμπάς Χρήστος , μετέφερε όλη την τεχνογνωσία καθώς και τιμόνι της επιχείρησης στον υιό της οικογένειας Κώστα – που έχει ανεβάσει ακόμη πιο ψηλά τον δείκτη της επιτυχίας με τη νεανική του όρεξη και διάθεση !!!

ΖΥΜΑΡΙΚΑ ” ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ”

Διεύθυνση

Περίσταση Πιερίας

Τηλέφωνα

+30 2351076773

+30 6973052933

Email

info@toplastiri.gr

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γιώργο Κουκουλιάτα , εξέχουσα προσωπικότητα του χωριού Ρητίνη , για την πολύτιμη στήριξη του .

* ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους , Κατερίνης και Πλαταμώνα για την πολύτιμη στήριξη τους .

 

* ευχαριστούμε θερμά το ΧΑΟΣ ΠΙΕΡΙΩΝ – Εθελοντική Ομάδα Ρητίνης για την πολύτιμη στήριξη τους .

* ευχαριστούμε θερμά τον Ιερέα της Ρητίνης π. Βασίλειο Τζιόλη για την πολύτιμη στήριξη του .

* ευχαριστούμε θερμά το Αναψυκτήριο ΠαλιοΠαναγιά και τους αδελφούς Διαμαντή για την πολύτιμη στήριξη τους .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .
* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.

* we sincerely thank Mr. Giorgos Koukouliatas, prominent personality of the village of Ritini, for his valuable support.

* we sincerely thank the Holy Metropolis of Kitros, Katerini and Platamonas for their valuable support.

* we sincerely thank CHAOS PIERION – The Volunteer Group of Ritini , for their valuable support.

* we sincerely thank the Priest of Retina, Fr. Vasilios Tziolis, for his valuable support.

* we sincerely thank the PalioPanagias΄ Refectory and the Diamantis΄ brothers for their valuable support.

#Global_Gastronomic_Destination_by_Action_In_Greece_County_of_Pieria

 

 

 

Prev Post

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΠΕΤΟΥΡΑ ΣΕ ΜΥΔΟΣΑΓΑΝΑΚΙ#PETOURA DOUGH IN SAGANAKI MUSSELS#ΤΟ ΠΛΑΣΤΗΡΙ !

Next Post

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Giannis Kyriakidis and…

post-bars

Σχετικά άρθρα