Κορυφή

 ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΚΑΖΟΖΑΣ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ#AROMATIC GAZOZA CAKE WITH SOUR CHERRY JUICE#ΕΛΑΦΙΝΑ#DOE !
30 Αυγούστου 2024

ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ#ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΚΑΖΟΖΑΣ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ#AROMATIC GAZOZA CAKE WITH SOUR CHERRY JUICE#ΕΛΑΦΙΝΑ#DOE !

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

https://www.facebook.com/profile.php?id=100053642480372

 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΚΑΖΟΖΑΣ ΜΕ ΒΥΣΣΙΝΑΔΑ

ΥΛΙΚΑ
¾ από ποτήρι του νερού γκαζόζα ΕΛΑΦΙΝΑ
4 αυγά μεγάλα
100 γρ βούτυρο αγελάδος
100 γρ μαργαρίνη
Μιάμιση κούπα μεγάλη ζάχαρη κρυσταλλική
Δυόμιση κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 baking powder
Δυό βανίλιες
Τρία τέταρτα κόκκινα φρούτα κατεψυγμένα
2-3 φρέσκες φράουλες για το γαρνίρισμα
Μερικά φύλλα δυόσμου για το γαρνίρισμα
Ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Κόκκινα φρούτα για το γαρνίρισμα
Σερβίρεται ιδανικά με βυσσινάδα ΕΛΑΦΙΝΑ

AROMATIC GAZOZA CAKE WITH SOUR CHERRY JUICE

Ingredients
¾ of a glass of gazoza fizzy water ELAFINA
4 large eggs
100 gr of cow’s butter
100 gr of margarine
One and a half cups of granulated sugar
Two and a half cups of all-purpose flour
1 baking powder
Two vanillas
Three quarters of red fruit frozen
2-3 fresh strawberries for garnish
A few spearmint leaves for garnish
Icing sugar for sprinkling
Red fruits for garnish
It is ideally served with sour cherry juice ELAFINA

… συνταγή με την υπογραφή της Executive chef Ισιδώρας Τραχιλίδου
… recipe inspiration by the Executive chef Isidora Trahilidou

Copyright 2024
Law material of Sigma Media Group
By the signature of Action In Greece
Post production Sigma Productions
All rights reserved globally Sigma Media Group


* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Γιώργο Κουκουλιάτα , εξέχουσα προσωπικότητα του χωριού Ρητίνη , για την πολύτιμη στήριξη του .

* ευχαριστούμε θερμά την Ιερά Μητρόπολη Κίτρους , Κατερίνης και Πλαταμώνα για την πολύτιμη στήριξη τους .

* ευχαριστούμε θερμά το ΧΑΟΣ ΠΙΕΡΙΩΝ – Εθελοντική Ομάδα Ρητίνης για την πολύτιμη στήριξη τους .

* ευχαριστούμε θερμά τον Ιερέα της Ρητίνης π. Βασίλειο Τζιόλη για την πολύτιμη στήριξη του .

* ευχαριστούμε θερμά το Αναψυκτήριο ΠαλιοΠαναγιά και τους αδελφούς Διαμαντή για την πολύτιμη στήριξη τους .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .
* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.

* we sincerely thank Mr. Giorgos Koukouliatas, prominent personality of the village of Ritini, for his valuable support.

* we sincerely thank the Holy Metropolis of Kitros, Katerini and Platamonas for their valuable support.

* we sincerely thank CHAOS PIERION – The Volunteer Group of Ritini , for their valuable support.

* we sincerely thank the Priest of Retina, Fr. Vasilios Tziolis, for his valuable support.

* we sincerely thank the PalioPanagias΄ Refectory and the Diamantis΄ brothers for their valuable support.


BACKSTAGE TO REMEMBER

Πρόκειται για ένα γύρισμα που μας μάγεψε καθώς συνδύασε τη φύση με δυνατή βροχή κι αν και διεκόπη πολλές φορές λόγω του καιρού , ο περιβάλλοντας χώρος ήταν ασύγκριτα πανέμορφος και μοναδικός .

Η οικογένεια Τσιντικίδη μας υποδέχτηκε και στην έδρα και το εργαστήριο της εταιρείας στο Αιγίνιο Πιερίας , όπου εκεί ζήσαμε όλη την συγκλονιστική εμπειρία δημιουργίας των αναψυκτικών .

This is a shooting that enchanted us as it combined nature with heavy rain – although it was interrupted several times due to the weather – the surrounding area was incomparably beautiful and unique.

Tsintikidis family also welcomed us to the company’s headquarters and workshop in Aeginio, Pieria, where we experienced the entire sensational experience of creating the soft drinks.

Prev Post

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Georgia Koutloumbasi#ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΩΝ…

Next Post

Action In Greece#The Anthology of Greek Gastronomy#Interviewing Isidoros and Christos…

post-bars

Σχετικά άρθρα