Κορυφή

 The Anthology of Greek Gastronomy#Πικάντικα μάγουλα μοσχαρίσια του Κούκου#Koukos΄spicy veal cheeks#Koukos Inn#Προιόντα Αγροτικού Πανδοχείου !
22 Αυγούστου 2024

The Anthology of Greek Gastronomy#Πικάντικα μάγουλα μοσχαρίσια του Κούκου#Koukos΄spicy veal cheeks#Koukos Inn#Προιόντα Αγροτικού Πανδοχείου !

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

https://www.facebook.com/koukosinn


ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

 

ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΜΑΓΟΥΛΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΑ TOY KOYKOY

 

Υλικά

1 πακέτο Zυμαρικά βίδες πικάντικες koukos Inn
1 κιλό μάγουλα μοσχαρίσια
1 κρεμμύδι
1- 2 σκελίδες σκόρδο
1 καρότο
Μισό κιλό μανιτάρια
150 γρ κεφαλογραβιέρα
1 ποτήρι κρασί κόκκινο ξηρό
1 κουταλιά της σούπας πάστα ντομάτας
Θυμάρι
Μισό ματσάκι μαϊντανό
Ελαιόλαδο
50 γρ βούτυρο αγελαδινό
2-3 κλωνάρια σέλερι
Αλάτι
Πιπέρι

 


Koukos΄spicy veal cheeks

Ingredients

1 package of spicy koukos Inn pasta screws
1 kg of veal cheeks
1 onion
1- 2 cloves of garlic
1 carrot
Half a kilo of mushrooms
150 gr Kephalograviera
1 glass of dry red wine
1 tablespoon of tomato paste
Thyme
Half a bunch of parsley
Olive oil
50 gr of cow’s butter
2-3 stalks of celery
Salt
Pepper

… συνταγή με την υπογραφή της Executive chef Ισιδώρας Τραχιλίδου
… recipe inspiration by the Executive chef Isidora Trahilidou

 

Copyright 2024
Law material of Sigma Media Group
By the signature of Action In Greece
Post production Sigma Productions
All rights reserved globally Sigma Media Group

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά το Αγροτικό Πανδοχείο ” Koukos Inn ” για τη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .

* we sincerely thank Rural Inn ” Koukos Inn ” for their support in our filming.

* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.

BACKSTAGE TO REMEMBER

Η executive chef Ισιδώρα Τραχιλίδου ήταν το μεγαλύτερο στήριγμα για την εύρεση των κορυφαίων της γαστρονομίας της Πιερίας και κοπίασε για περίπου ενάμιση χρόνο μέχρι να φτάσουμε στον επιθυμητό αποτέλεσμα για την προβολή και προώθηση τους .

The executive chef Isidora Trahilidou was the biggest support for finding the best of Pieria’s gastronomy and she worked for about a year and a half until we reached the desired result for their promotion and promotion.

Όταν επισκέφθηκε για πρώτη φορά το τότε άγνωστο προς αυτήν Αγροτικό Πανδοχείου Koukos Inn εντυπωσιάστηκε απ΄τον απόλυτα φυσικό περιβάλλοντα χώρο και την πρότυπη φιλοξενία των ιδιοκτητών της οικογένειας Παχόπουλου , που πραγματικά εκθείασε με όλη της την καρδιά , καθώς είναι μοναδική κι ασύγκριτη . Αυτό το διαπιστώσαμε και στη Sigma καθώς η συμβολή τους ήταν καθοριστική για την επιτυχία των γυρισμάτων επί του Νομού Πιερίας αλλά και σε ότι προηγήθηκε κι ότι ακολούθησε … Πάντα με στόχο το μέλλον , την πρόοδο και την ευημερία του τόπου , η Sigma , η Ισιδώρα Τραχιλίδου και η οικογένεια Παχόπουλου ήταν οι βασικοί πυλώνες της οργάνωσης , της εκτέλεσης και της επιτυχίας !!!

When she visited for the first time the unknown for her at that time ,Rural Koukos Inn , she was impressed by the completely natural surroundings and the exemplary hospitality of the owners, the Pahopoulos family, which she truly adored with all her heart, as this family is unique and incomparable. We also found this at Sigma as their contribution was decisive for the success of the filming in the Prefecture of Pieria but also in what preceded and what followed… Always aiming at the future, the progress and the prosperity of the place, Sigma, Isidora Trahilidou and Pachopoulos΄ family were the main pillars of the organization, shooting and success !!!

Την κυρία Ισιδώρα Τραχιλίδου επιμελείται στο ντύσιμο η εταιρεία   elenastore.gr   με έδρα την Κατερίνη .

Mrs Isidora Trahilidou is dressed by the elenastore.gr company based in Katerini.

 

Prev Post

The Anthology of Greek Gastronomy#ΤΗΓΑΝΙΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΟΙΡΟΥ ΜΕ ΡΑΚΟΜΕΛΟ#BLACK PORK…

Next Post

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΧΟΠΟΥΛΟΥ#KOUKOS INN#ΠΟΙΟΙ ΣΦΡΑΓΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΕ…

post-bars

Σχετικά άρθρα