Κορυφή

 The Anthology of Greek Gastronomy#Κολοκυθένιος καβουρμάς με χωριάτικο λουκάνικο #Zucchinis΄ kavourmas with country sausage#ΖΟΡΜΠΑΣ !
18 Αυγούστου 2024

The Anthology of Greek Gastronomy#Κολοκυθένιος καβουρμάς με χωριάτικο λουκάνικο #Zucchinis΄ kavourmas with country sausage#ΖΟΡΜΠΑΣ !

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

https://www.facebook.com/profile.php?id=100063491409890

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

Κολοκυθένιος καβουρμάς με χωριάτικο λουκάνικο

 

ΥΛΙΚΑ

8 κολοκυθάκια
400 γρ καβουρμάς ΖΟΡΜΠΑΣ
1 λουκάνικο χωριάτικο ΖΟΡΜΠΑΣ
1 ματσάκι άνιθος
1 ματσάκι μαϊντανός
1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα
2 πιπεριές κίτρινες μεγάλες
5 γρ σκόρδο σκόνη
1 ματσάκι δυόσμο
30 γρ ελαιόλαδο
150 γρ φέτα
2 τεμάχια πατάτες μεγάλες
500 γρ συμπυκνωμένος χυμός τομάτας
50 γρ κουκουνάρι
30 γρ κρασί λευκό
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό όσο χρειαστεί

 

Zucchinis΄ kavourmas with country sausage

 

Ingredients

8 zucchinis
400 gr of kavourmas ZORBAS
1 country sausage ZORBAS
1 bunch of dill
1 bunch of parsley
1 bunch of spring onions
2 large yellow peppers
5 gr of garlic powder
1 bunch of spearmint
30 gr of olive oil
150 gr of feta cheese
2 large potatoes
500 gr of concentrated tomato juice
50 gr of pine nuts
30 gr of white wine
Salt
Pepper
Water as needed

… συνταγή με την υπογραφή της Executive chef Ελένης Ψυχάρη
… recipe inspiration by the Executive chef Eleni Psychari

 

Copyright 2024
Law material of Sigma Media Group

By the signature of Action In Greece

Post production Sigma Productions

All rights reserved globally Sigma Media Group

 

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά τον ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ για τη βοήθεια τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .

* we sincerely thank MOUNTAINEERING CLUB VRONTOUS for their help in our filming.

* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.

 

 

BACKSTAGE TO REMEMBER

Τα γυρίσματα εξελίχθηκαν στον Όλυμπο , σ΄ένα ονειρεμένο περιβάλλον γεμάτο μοναδικές φυσικές ομορφιές . Η πολύτιμη βοήθεια του ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΒΡΟΝΤΟΥΣ ήταν καθοριστική για την ομαλή εξέλιξη της λειτουργίας των γυρισμάτων .

Filming took place in Olympus, in a dreamy environment full of unique natural beauties. The valuable help of the MOUNTAINEERING CLUB VRONTOUS was decisive for the smooth progress of the filming operation.

https://www.eosvrontous.gr/

Prev Post

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY#ΤΡΑΓΑΝΟ ΚΕΝΕΛ ΚΟΤΑΣ ΜΕ ΟΥΖΟ ΚΑΙ…

Next Post

ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΖΟΡΜΠΑΣ#Τα κορυφαία κρεατικά και κρεατοσκευάσματα στην Ελλάδα ! Ποιοί…

post-bars

Σχετικά άρθρα