Κορυφή

 Τhe Anthology of Greek Gastronomy#Τούρτα Τόνου Αλοννησιώτισσα#Alonnisiotissa Tuna Cake#Τόνος Αλοννησιώτισσα!
16 Αυγούστου 2024

Τhe Anthology of Greek Gastronomy#Τούρτα Τόνου Αλοννησιώτισσα#Alonnisiotissa Tuna Cake#Τόνος Αλοννησιώτισσα!

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

https://alonissiotissa.com.gr/

 

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

Τούρτα Τόνου Αλοννησιώτισσα

ΥΛΙΚΑ

3 συσκευασίες λευκός τόνος σε παρθένο ελαιόλαδο ΑΛΟΝΝΗΣΙΩΤΙΣΣΑ
1 συσκευασία ρόκα baby
1 αγγούρι μεγάλο
1 αβοκάντο
250 γρ τυρί κρέμα
500 γρ ανθότυρο
1 ματσάκι άνηθο
Αλάτι – πιπέρι
Κρέμα βαλσάμικο πορτοκάλι σε ποσότητα της αρεσκείας σας
20 γρ μαύρο σουσάμι
500 γρ ρύζι άγριο
Νερό όσο χρειαστεί

 

Alonnisiotissa Tuna Cake

Ingredients

3 packs of white tuna in virgin olive oil ALONNISIOTISSA
1 package of baby rocket
1 large cucumber
1 avocado
250 gr of cream cheese
500 gr of anthotyro ( Greek mild cheese )
1 bunch of dill
Balsamic orange cream in the amount of your choice
20 gr of black sesame
500 gr of wild rice
Salt Pepper
Water as needed

… συνταγή με την υπογραφή της Executive chef Ελένης Ψυχάρη
… recipe inspiration by the Executive chef Eleni Psychari

 

Copyright 2024
Law material of Sigma Media Group

By the signature of Action In Greece

Post production Sigma Productions

All rights reserved globally Sigma Media Group

 

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά τον ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΒΡΟΝΤΟΥΣ για τη βοήθεια τους στα γυρίσματα μας .

* ευχαριστούμε θερμά τις εταιρείες THERMOGATZ , ΜΠΟΣΚΟΣ ΙΚΕ , ΚΟΥΡΕΑΣ και ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΚΟΥΡΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ για την πολύτιμη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .

* we sincerely thank MOUNTAINEERING CLUB VRONTOUS for their help in our filming.

* we warmly thank the companies THERMOGATZ, BOSKOS IKE, KOUREAS and TESSERIS EPOCHES SKOURIAS IOANNIS for their valuable support during our filming.

 

BACKSTAGE TO REMEMBER

Το γύρισμα διήρκησε δύο ολόκληρες ημέρες … Το παγωμένο νερό έστελνε την κρυστάλλινη αύρα του τριγύρω και δημιουργούσε μια παγωμένη ατμόσφαιρα που δυσκόλεψε τις λήψεις . Την ίδια ημέρα εκτελούνταν στην περιοχή του βουνού του Ολύμπου δημοτικά έργα , που επίσης έφεραν εμπόδια στις λήψεις . Τα γυρίσματα συνεχίστηκαν την επόμενη ημέρα το πρωί . Την ημέρα της πρώτης λήψης προσφέρθηκαν τρείς τούρτες στους παρατηρητές , καθώς δεν άρεσε το αισθητικό αποτέλεσμα στη chef λόγω του καιρού .

The shooting lasted two whole days… The frozen water sent its crystal aura around and created an icy atmosphere that made filming difficult. On the same day, municipal works were being carried out in the area of ​​Mount Olympus, which also hindered filming. Filming continued the next day in the morning.On the day of the first shooting , three cakes were offered to the observers, as the chef did not like the aesthetic result due to the weather.

O τόνος, αποτελεί μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης, βιταμινών και ιχνοστοιχείων, ενώ ταυτόχρονα είναι ο ιδανικός τρόπος να συνδυάσετε μια εκλεπτυσμένη γεύση με μια ισορροπημένη διατροφή. Ο φρέσκος τόνος ανήκει στα λεγόμενα λιπαρά ψάρια, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλές περιεκτικότητες σε Ω-3 πολυακόρεστα λιπαρά οξέα. Ο τόνος Αλοννησιώτισσα θεωρείται εκλεκτό προϊόν, παγκοσμίως γνωστό για τη γεύση του και χρησιμοποιείται σε πολλές συνταγές, ακόμη και για σούσι, και μπορεί να καταναλωθεί και σκέτος.

Tuna is an excellent source of protein, vitamins and trace elements, while at the same time it is the ideal way to combine a refined taste with a balanced diet. Fresh tuna belongs to the so-called fatty fish, which are characterized by high contents of Ω-3 polyunsaturated fatty acids. Alonissiotissa tuna is considered a fine product, known worldwide for its taste and is used in many recipes, even for sushi, and can also be eaten plain.

 

Prev Post

Τόνος Αλοννησιώτισσα : Τα κορυφαία αλιεύματα στην Ελλάδα ! Ποιοί…

Next Post

THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY#ΤOMATENIA BELUGA ΣΕ ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ ΓΕΥΣΕΩΝ#TOMATO BELUGA…

post-bars

Σχετικά άρθρα