Κορυφή

 ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΣΕΣ : ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ CHEFS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!
16 Αυγούστου 2024

ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΝΤΣΕΣ : ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ CHEFS ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

Σ΄αυτή τη μικρή και ταπεινή χώρα με τα υψηλά ιδεώδη , τις προσεγμένες πρώτες ύλες , τα μοναδικά προιόντα και τον συνδυασμό τους με την αμόλυντη και υγιή Γη και Θάλασσα , μπορείς να συναντήσεις κάποιες τεράστιες προσωπικότητες της μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής τέχνης – που συναγωνίζονται ανοιχτά και δυνατά κάθε επαγγελματία της Γαστρονομίας στο εξωτερικό .
Chef ψαγμένοι , ευφυείς , καθαρόαιμοι , ευφάνταστοι , διορατικοί , διευρενητικοί , παθιασμένοι , αγωνιστές , λάγνοι , πεντανόστιμοι , φιλότιμοι , φιλόξενοι , ακούραστοι , με αδιάκοπο μαγειρικό οίστρο , άκρως δημιουργικοί και διοργανωτικοί – απ΄άκρη σ΄άκρη σε όλη την Ελλάδα του φωτός και της δημιουργίας . Chef που έχουν γεννηθεί στην Ελλάδα κι έχουν γαλουχηθεί με τα δεδομένα της και chef που αποφάσισαν να έρθουν στην Ελλάδα για να μοιραστούν την τέχνη τους και να την ενώσουν με τις ντόπιες γευστικές συνήθειες .
Απ΄ το ταβερνάκι σ΄ένα απόμερο νησί , μέχρι τα γκουρμέ εστιατόρια των μεγαλοπόλεων – το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχουν αυτοί οι καθημερινοί ήρωες που δεν σταματάνε να παλεύουνε για την καταξίωση της γαστρονομίας αυτής της χώρας και να αγωνίζονται για να προσφέρουν το καλύτερο στους πελάτες τους .
Σ΄αυτή την ενότητα μπορείτε να τους γνωρίσετε , να τους ακούσετε , να αφουγκραστείτε τα μηνύματα τους , να επεξεργαστείτε τις σκέψεις τους , να μάθετε που δραστηριοποιούνται και όταν θα επισκεφθείτε τον τόπο που μεγαλουργούν , να επιδιώξετε να τους συναντήσετε και να επισκεφθείτε τα εστιατόρια τους – ξέροντας πως θα ζήσετε εμπεριστατωμένα μια απ΄τις πιο συγκλονιστικές γαστρονομικές εμπειρίες της ζωής σας .

 

ΤΑΞΙΔΙΑ ΓΕΥΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ CHEF ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

                                                                                                                                    

 

 

 

 

@ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΤΟΝ CHEF ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΝΤΣΕ 

#ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΤΟΥ

 

Info

ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ CHEF ΘΑΝΑΣΗ ΚΟΝΤΣΕ

ΜΠΟΥΚΙΑ ΓΟΥΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

HELEON ΣΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ

ΝΟΜΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

#Global_Gastronomic_Destination_by_Action_In_Greece_County_of_Pieria

Prev Post

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ CHEFS ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ#TOP CHEFS IN GREECE !

Next Post

The Anthology of Greek Gastronomy#ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΓΟΥΛΙΑ#Top representatives of gastronomy…

post-bars

Σχετικά άρθρα