Κορυφή

 The Anthology of Greek Gastronomy#Αγγινάρες με τυριά Νάξου με την υπογραφή « Νικόλας Πιτταράς »#Artichokes with Naxos cheese by the signature of “Nikolas Pittaras”#ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΤΤΑΡΑ – ΜΕΛΑΝΕΣ ΝΑΞΟΣ#NIKOLAS PITTARAS CHEESE  CREAMERY – MELANES NAXOS !
2 Αυγούστου 2024

The Anthology of Greek Gastronomy#Αγγινάρες με τυριά Νάξου με την υπογραφή « Νικόλας Πιτταράς »#Artichokes with Naxos cheese by the signature of “Nikolas Pittaras”#ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΤΤΑΡΑ – ΜΕΛΑΝΕΣ ΝΑΞΟΣ#NIKOLAS PITTARAS CHEESE CREAMERY – MELANES NAXOS !

THE TOP GREEK REPRESENTATIVES OF GASTRONOMY IN GREECE

https://gravierapittara.gr/

ΣΥΝΤΑΓΗ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΤΩΝ ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΠΟΙΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΑΝΘΟΛΟΓΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ
THE ANTHOLOGY OF GREEK GASTRONOMY

Αγγινάρες με τυριά Νάξου με την υπογραφή « Νικόλας Πιτταράς »

250 γρ γραβιέρα 12μηνης ωρίμανσης ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΤΤΑΡΑ – ΜΕΛΑΝΕΣ ΝΑΞΟΣ
1 ολόκληρη συσκευασία φρέσκο ξινοτύρι ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΤΤΑΡΑ – ΜΕΛΑΝΕΣ ΝΑΞΟΣ
½ πιπεριά κόκκινη
6-8 τεμάχια καρότα baby
50 γρ βούτυρο αγελαδινό
10 γρ πελτές τομάτας
12 αγγινάρες
50 ml κρασί λευκό
1 τομάτα κομμένη
50 ml ελαιόλαδο
Ελιές πράσινες γεμιστές της αρεσκείας σας
6-8 τοματίνια
4-5 πράσινα κρεμμυδάκια
1 κρεμμύδι ξερό
5 γρ σκόρδο σκόνη
Θυμάρι φρέσκο
Αλάτι
Πιπέρι
Νερό όσο χρειαστεί

Σερβίρεται ιδανικά με πλατώ τυριών ΤΥΡΟΚΟΜΕΙΟ ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΤΤΑΡΑ – ΜΕΛΑΝΕΣ ΝΑΞΟΣ

Artichokes with Naxos cheese by the signature of “Nikolas Pittaras”

Ingredients
250 gr of 12-month aged graviera NIKOLAS PITTARAS CHEESE CREAMERY – MELANES NAXOS
1 whole package of fresh sour cheese NIKOLAS PITTARAS CHEESE CREAMERY – MELANES NAXOS ½ red pepper
6-8 pieces of baby carrots
50 gr of cow’s butter
10 gr of tomato paste
12 artichokes
50 ml white wine
1 chopped tomato
50 ml olive oil
Stuffed green olives of your choice
6-8 cherry tomatoes
4-5 green onions
1 dry onion
5 gr garlic powder
Fresh thyme
Salt
Pepper
Water as needed

Ideally served with a cheese platter NIKOLAS PITTARAS CHEESE CREAMERY – MELANES NAXOS

… συνταγή με την υπογραφή της Executive chef Ελένης Ψυχάρη
… recipe inspiration by the Executive chef Eleni Psychari

 

Copyright 2024
Law material of Sigma Media Group

By the signature of Action In Greece

Post production Sigma Productions

All rights reserved globally Sigma Media Group

* οι πρόβες , οι φωτογραφίσεις και τα γυρίσματα για τις παγκόσμιες προωθήσεις της Ελληνικής Γαστρονομίας – εκτελέστηκαν με αυστηρές προυποθέσεις ασφάλειας για το φυσικό περιβάλλον από 1η Μαρτίου έως 25η Απριλίου 2024 , υπό την εποπτεία της Διοίκησης του Ομίλου της Sigma Media Group και υπό την ευγενική χορηγία εξοπλισμού μαγειρικής της εταιρείας ”ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ” .

* ευχαριστούμε θερμά το Αγροτικό Πανδοχείο ” Koukos Inn ” για τη στήριξη τους στα γυρίσματα μας .

* the rehearsals, photography and filming for the global promotions of Greek Gastronomy – were carried out under strict safety conditions for the natural environment from March 21st to Arpil 25th in 2024, under the supervision of the Sigma Media Group Management and under the kind sponsorship of equipment cooking of the company “EXOPLISTIKI PIERIAS” .

* we sincerely thank Rural Inn ” Koukos Inn ” for their support in our filming.

 

BACKSTAGE TO REMEMBER

Τα γυρίσματα κι οι φωτογραφίσεις της συνταγής ολοκληρώθηκαν σε τρείς ημέρες κι έφτασαν να τελειώνουν μετά τη Δύση του Ηλίου . Υπήρχε κοινό που παρακολουθούσε την εκτέλεση της συνταγής και στη συνέχεια δοκίμασε τα πιάτα και αγκάλιασε με θαυμασμό την executive chef Ελένη Ψυχάρη και την έρανε με φιλοφρονήσεις και χειροκροτήματα .

Τα τυριά δοκίμασαν τοπικοί χορευτικοί σύλλογοι απ΄την Πιερία – που εντυπωσιάστηκαν απ΄τις γεύσεις Νάξου του ” ΝΙΚΟΛΑ ΠΙΤΤΑΡΑ ” .

The filming and photography of the recipe was completed in three days and ended after sunset. There was an audience watching the cooking method of the recipe and then tasting the dishes and admiringly hugging the executive chef Eleni Psychari and showering her with compliments and applause.

Cheese was tried by local dance clubs from Pieria – who were impressed by the Naxos flavors of “NIKOLA PITTARAS”.

Prev Post

ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟΙ: : Οι κορυφαίοι εκπρόσωποι της Ελληνικής Γαστρονομίας!

Next Post

The Anthology of Greek Gastronomy#Μυζηθρόπιτα απ΄τη Νάξο και τον Πόντο#Myzithra…

post-bars

Σχετικά άρθρα