Κορυφή

 ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ#ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ#ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ : Τα κορυφαία εστιατόρια στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας … !

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ#ΨΑΡΟΤΑΒΕΡΝΑ#ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ : Τα κορυφαία εστιατόρια στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας … !

Η ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ ΚΙ  Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠ ΄ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ”ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ”

΄Οταν η Δήμητρα Σκαμπαρδώνη μας υποδέχτηκε στην επιχείρηση , αναγνωρίσαμε αμέσως μια δυναμική γυναίκα , με πάθος για τη γαστρονομία και όραμα για την εξέλιξη της επιχείρησης . Πρόκειται για αυθεντικά πιάτα βγαλμένα απ΄την παράδοση και καλομαγειρεμένα απ΄τον Μπάμπη Σκαμπαρδώνη – τον πατέρα της και δημιουργό της επιχείρησης – και μια έμπειρη ομάδα . Είναι πασιφανές ότι στην επιχείρηση μαγειρεύουν  με άφθαστες  πρώτες ύλες  , υψηλή τεχνογνωσία και αδιάκοπο μεράκι !

Η αναφορά της Δήμητρας στον έτερο συνέταιρο και συνδημιουργό – που δεν βρίσκεται πια στη ζωή – μας συγκίνησε κι απέδειξε περίτρανα το ήθος και το σεβασμό προς το έργο της δημιουργίας της επιχείρησης .

Με πιάτα εμπνευσμένα απ΄την παράδοση – θαλασσινούς μεζέδες , φρεσκομαγειρεμένο καθημερινό φαγητό , εξαιρετικά ορεκτικά , καλοδιαλεγμένα κρεατικά και πεντανόστιμες σαλάτες … σε μια ιδανική τοποθεσία στην Παραλία Κατερίνης … Το εστιατόριο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ αποτελεί μια σταθερή αξία , που εκπροσωπεί επάξια την υψηλή γαστρονομική θέση του ευρύτερου Νομού Πιερίας . Σίγουρα καλύπτει όλους τους γευστικούς κάλυκες κι είναι ιδανικό για όλα τα γούστα …

ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ

Διεύθυνση

Ολύμπου 32 κι Επιδαύρου

Παραλία Κατερίνης 60132

Τηλέφωνο

+30 2351064405

Ε-mail

babisandbabis@gmail.com

ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

https://www.facebook.com/BabisAndBabis/?locale=el_GR

 

Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίας – φέρνοντας τον Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέση – καθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

 

Global Gastronomic Destination by Action In Greece  

County of Pieria

 

 

ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ – Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΕΡΑΝΤΕΣ ΠΑΤΡΟΠΑΡΑΔΟΤΕΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 

 

 

ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗ : Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ

 

ΜΕΡΙΚΑ ΠΙΑΤΑ ΑΠ΄ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΤΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΜΕΛΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ – ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ

 

 

Prev Post

The Anthology of Greek Gastronomy#ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ#Top representatives of gastronomy in…

Next Post

ΤΥΡΟΣΥΡΑ ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ : Τα κορυφαία τυριά στην Ελλάδα ! Ποιοί…

post-bars

Σχετικά άρθρα