Κορυφή

 ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ : Οι κορυφαίες εξοπλιστικές επιχειρήσεις για χώρους εστίασης στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας … !

ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ : Οι κορυφαίες εξοπλιστικές επιχειρήσεις για χώρους εστίασης στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας … !

Η εταιρία «Εξοπλιστική Πιερίας» βρίσκεται στην Πιερία και συγκεκριμένα στη Κατερίνη στην οδό Χατζόγλου 17 από το 2001. Ασχολείται με την ολοκληρωμένη κάλυψη των επαγγελματικών και οικιακών  αναγκών. Στο φιλόξενο  χώρο τους  – που με πολύ αγάπη δημιούργησαν –  θα βρείτε πώς να εξοπλίσετε τον επαγγελματκό και οικιακό σας χώρο . Εκεί μας υποδέχτηκε ο εξαιρετικός Γιώργος Φυτόπουλος , ιδιοκτήτης της επιχείρησης κι είχαμε να πούμε πολλά …

Επίσης εκεί θα βρείτε : υλικά και προιόντα καθαριότητας (με πιστοποιητικά από ΕΟΦ), πάνες-χαρτικά είδη, υλικά συσκευασίας, amenities (σαμπουάν-αφρόλουτρα-σαπουνάκια-παντόφλες κτλ), διακοσμητικά , πίνακες, τυπωμένα επώνυμα πατάκια, κεριά και ρεσώ , μπαχαρικά, σιρόπια ροφημάτων,fruit pure , γρανίτες, τσάι, καφέ, ροφήματα, ζάχαρη λευκή, μαύρη stevia και candarelo σε stick,μέλι σε stick,μπισκοτάκια ντυμένα και πολλά άλλα είδη που είναι απαραίτητα για την οργάνωση κι ομαλή λειτουργία της δουλειά σας αλλά και του σπιτιού σας.

Η Εξοπλιστική Πιερίας  για 23 χρόνια  είναι ο πιο σημαντικός σύμμαχος  στο πλευρό του επαγγελματία για κάθε χώρο  μαζικής εστίασης. Με τεράστια τεχνογνωσία και με γνώμoνα την καλύτερη ποιότητα  υπηρεσιών ,  παρέχουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων με σκοπό να καλύψουν κάθε  ανάγκη. Η παράδοση των προϊόντων – γίνεται καθημερινά   στο χώρο που θα υποδείξετε, άμεσα , έγκαιρα και χωρίς καθυστερήσεις σε όλο το Νομό Πιερίας . Οι παραδόσεις των εμπορευμάτων γίνονται , στο κέντρο της πόλης , στην πανέμορφη και ατελείωτη ακτογραμμή του Θερμαικού, στα υπέροχα δημοφιλή χωριά και κωμοπόλεις της Πιερίας  καθώς επίσης στους όμορους νομούς αλλά και οπουδήποτε ζητηθεί από τον πελάτη .

Εδρεύουν σε μία ευλογημένη περιοχή στο κέντρο της Ελλάδας με όλη την Ελληνική Μυθολογία να ξεκινάει από εδώ , τον  Όλυμπο ,τα Πιέρια όρη …
Θεοί και Μούσες που ενώθηκαν με υπέροχους ανθρώπους – που κράτησαν την παράδοση στη φιλοξενία , το χαμόγελο και την καλή καρδιά κι όλα αυτά σε έναν τόπο πνιγμένο στην απέραντη θαλασσινή και βουνίσια ομορφιά .

 

Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ  με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίαςφέρνοντας το Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

Εξοπλιστική Πιερίας

Διεύθυνση

Χατζόγλου 17, Κατερίνη, Πιερία, Ελλάδα
Τηλέφωνο
+ 30 2351 036742

E-mail

Site

Global Gastronomic Destination by Action In Greece  

County of Pieria

 

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΥΤΟΠΟΥΛΟΣ

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠ΄ΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ACTION IN GREECE

Prev Post

The Anthology of Greek Gastronomy#ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ#Top representatives of gastronomy…

Next Post

The Anthology of Greek Gastronomy#ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΠΙΕΡΙΑΣ#Top representatives of gastronomy in…

post-bars

Σχετικά άρθρα