Κορυφή

 Οινοποιείο Παντούλη : Τα κορυφαία οινοποιεία στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας … !

Οινοποιείο Παντούλη : Τα κορυφαία οινοποιεία στο Νομό Πιερίας ! Ποιοί υπογράφουν τη γαστρονομική ιστορία της Ελλάδας … !

 ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΟΥΛΗΣ

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥΛΗ

Ο Γιάννης Παντούλης είναι ένας δυναμικός άνθρωπος , με τεράστια τεχνογνωσία και μεγάλη αγάπη σ΄αυτό που υπηρετεί πιστά και με σεβασμό  !
Αυτή η μεγάλη του αγάπη για το αμπέλι και το κρασί , τον έκανε να αποφασίσει να αφήσει τη ζωή στην πόλη και να μετακομίσει με την οικογένεια του στην Πιερία ,   για να επενδύσει στο όνειρο  μιας πρότυπης καλλιέργειας .
Εκεί ξεκίνησε το οινοποιείο του – ένα έργο#όραμα ζωής και το 2012 εντάχθηκε στο πρόγραμμα LEADER .
Ο Γιάννης Παντούλης παράγει εξαιρετικά ,  αγνά κρασιά – που ξεχωρίζουν για την ποιότητα , τη γεύση και την καινοτομία .
Οι οίνοι που δημιουργεί στα 40 στρέμματα που καλλιεργεί στην Πιερία και στη Χαλκιδική – είναι σε μεγάλη ποικιλλία : ροζέ – λευκό – ημίγλυκοι και ερυθροί ξηροί .
Τα είδη ρετσίνας που θα συναντήσετε στο  οινοποιείο , γίνονται εύκολα η αγαπημένη γευστική συνήθεια κάθε λάτρη κρασιού .
Το οινοποιείο είναι επισκέψιμο , με πολύ κοινό – ΄Ελληνες  και  τουρίστες  –  να απολαμβάνουν τα τέστ γευσιγνωσίας  με τα μοναδικά  κρασιά κι εκλεκτούς μεζέδες . Επίσης , στο οινοποιείο διοργανώνονται πολλές εκδηλώσεις με μεγάλη προσέλευση κι επιτυχία !
Η επίτιμη επιτροπή του ΑΝΘΟΛΟΓΙΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ , τίμησε την επιχείρηση ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥΛΗ  με τα 5 αστέρια του ACTION IN GREECE για την υποδειγματική προσφορά της στη γαστρονομία , που επάξια ανήκει στις 40 κορυφαίες του Νομού Πιερίαςφέρνοντας τον Νομό στην ύψιστη γαστρονομική θέσηκαθώς έχει ανακηρυχθεί ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ απ΄το ACTION IN GREECE .

 

ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΑΝΤΟΥΛΗ

 

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Λειβαδάκια Περίστασης
Κατερίνη
Πιερία
ΤΗΛΕΦΩΝΟ
+30  694 781 9761
E-mail
info@pantouliswinery.gr
ΣΕΛΙΔΑ ΣΤΟ FACEBOOK

 

Global Gastronomic Destination by Action In Greece  

County of Pieria

 

 

Γιάννης  Παντούλης

 

Οι οίνοι

 

Το οινοποιείο

 

Μαγειρική με την executive chef Ισιδώρα Τραχιλίδου

 

 

Prev Post

ΟΣΠΡΙΑ ΧΑΣΙΩΝ : Τα κορυφαία όσπρια στην Ελλάδα ! Ποιοί…

Next Post

ΦΑΣΟΛΙ#Pizza – Burger : Τα κορυφαία εστιατόρια στο Νομό Πιερίας…

post-bars

Σχετικά άρθρα